Pestujte sa Bio! S InLight odličovadlom!

Pestujte sa Bio! S InLight odličovadlom!

26. júna 2017, InLight, BIO odličovač, 100% prírodná kozmetika, netestované na zvieratách, Aňa Geislerová, bez chemických látok z ropy, bez genetickej modifikácie, bez konzervačných látok, citlivá pleť, starnúca pleť, pleť poškodená slnkom

Sponzorovanej odkazy:

Anglická značka InLight špecializujúca sa výhradne len na 100% bio-kozmetiku teraz predstavuje svoju novinku, akou je BIO odličovač, ktorý nielenže odstraňuje make-up, ale taktiež vyživuje pleť, riasy aj obočie.

Príroda je totiž silným zdrojom plným živých blahodarných látok, ktoré majú veľmi priaznivé účinky na našu pleť. Značka InLight si túto skutočnosť plne uvedomuje a spája silu a účinnosť tej najčistejšej prírody vo svojich kozmetických produktoch. Pre maximálnu účinnosť si prípravky značky InLight obľúbila aj česká filmová hviezda Anna Geislerová.

BIO kozmetiku InLight ručne vyrába lekár, homeopat a bylinkár MUDr. Mariano Spizia výhradne z blahodarných bylín a olejov. InLight poklady sú v súlade s homeopatickou liečbou, sú úplne bez chemických látok z ropy, bez genetickej modifikácie a konzervačných látok. Kozmetika navyše nie je testovaná na zvieratách.

Rad svojich najnovších kozmetických prípravkov prezliekla značka InLight do nového dizajnu elegantných línií temne fialového skla, ktoré vysoko chránia čisto prírodný obsah fľaštičky pred UV žiarením. Každý z produktov je opatrený jedinečným alchymistickým symbolom. Škatuľky sú vyrobené z jemného papiera, na ktorom je originálna akvarelová maľba miestneho cornwallského maliara, ktorá zachytáva spojenie ducha prírody a remeselnej zručnosti. Samozrejmosťou je výroba škatuliek z ekologického papiera bez použitia syntetických lepidiel. Dokonca aj na potlač boli použité prírodné farby tak, aby bolo všetko plne recyklovateľné.

Novinka, ktorou je hodvábny jemný BIO odličovač make-upu InLight, odstraňuje aj ten najodolnejší make-up, vrátane vodeodolnej maskary a celodennej nečistoty na pleti, a to všetko bez podráždenia, alebo vysušenia pleti. Je bez syntetickej vône a prospieva všetkým typom pleti. Je obohatený rastlinnými látkami, ako sú napríklad olej zo semien hrozna či mrkvový olej, ktoré majú výnimočné upokojujúce účinky, ale pôsobia aj proti starnutiu pleti.

Odličovač InLight však vyživuje nielen pleť, ale aj riasy a to vďaka rastlinným výťažkom z lopúcha, žihľavy a levandule. Obzvlášť v nasledujúcom letnom období by pre nás starostlivosť o pleť mala byť prioritou. Novinka od InLight prináša úľavu pleti, ktorá je poškodená slnkom, ale aj pleti starnúcej, citlivej a suchej. O to sa starajú výťažky zo zeleného čaju a cenné rastlinné oleje.

Zdroj: 2media, Biorganica

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.