Nila spustila pánsky outlet!

Nila spustila pánsky outlet!

28. júna 2017, Nila, pánska móda, outlet, zľavy, výpredaj, chinos, tričká, košele, nohavice, mikiny, tenisky, People Three, ekin, Armedangels, Mainio, eco, biobavlna, organická bavlna, ekologická výroba, férové ​​podmienky, fairtrade

Sponzorovanej odkazy:

Leto sa už pomaly blíži a páni si už teraz môžu urobiť radosť zľavou až 40% na vybrané tričká, košele, mikiny, nohavice a tenisky. Kamenný a internetový obchod Nila pre vás totiž spustil pánsky outlet, kde nájdete kúsky za super ceny, ale aj vo výbornej kvalite od módnych značiek propagujúcich najmä ekologickú výrobu a férové podmienky pre zamestnancov pri spracovaní textílií.

Od nemeckej značky Armedangels si môžu páni vyberať zo zľavnených tričiek s potlačou alebo s pruhovaným dekorom, ľahkých košieľ so zapínaním na gombíky a pohodlných chinos nohavíc z organickej bavlny. Tu si môžete byť istí, že značka Armedangels dala stopku otrockej práci, chemikáliám a masovej produkcii oblečenia. Ide totiž o jednu z najvýznamnejších udržateľných módnych značiek nielen v Nemecku, ale aj na celom svete. Bio materiály a krásne strihy teraz skoro o 50% lacnejšie!

Fínska značka Mainio, ktorú má rovnako Nila zaradenú do svojho sortimentu, sa špecializuje na detskú módu, ale ani pánska móda jej nie je cudzia. Módna značka si severským dôvtipom skvele pohráva s farbami a nevšednými vzormi. Oteckovia a mamičky si tak môžu zakúpiť rovnako ladené oblečenie ako ich deti. V aktuálnom pánskom outletu má Nila pripravené dva modely mikín. Jednu na zapínanie s kapucňou a druhú bez zapínania cez hlavu.

Ak chcete vyzerať dobre, ale aj sa tak cítiť, vyskúšajte to s pánskymi košeľami od britskej značky People Three, ktoré sú teraz zľavnené z 99 € na 49 €! Pánske košele sú priliehavé a skvele sedia – slim fit, majú klasický golier a gombíky. Vyrobené sú zo 100% biobavlny. Značka People Three už viac ako 25 rokov spolupracuje s farmármi a robotníkmi v krajinách tretieho sveta s dôrazom na férové podmienky a ekologickú výrobu.

V pánskom outlete nájdete aj dva modely tenisiek od nemeckej značky ekin. Táto značka sa tiež zameriava na ekologickú výrobu, ale aj na minimalistický dizajn svojich produktov. Všetka obuv značky ekin je vyrábaná portugalskými remeselníkmi a to z ručne vyrobenej kože. Farbené sú iba prírodne s použitím minima lepidla.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.