Triáda pre podmanivý pohľad od Marionnaud!

Triáda pre podmanivý pohľad od Marionnaud!

10. júna 2017, Marionnaud, paletky očných tieňov, triáda, nude, smokey, colorlife, dymové tiene, Color Your Eyes, desať farieb, zrkadlo, dlhotrvajúci pigmenty, krémové textúry, trblietky, mačacie oči

Sponzorovanej odkazy:

Hovorí sa, že neverbálna komunikácia je v mnohých ohľadoch silnejšia než akékoľvek slová. A je to práve „reč očí“, ktorá je najsilnejším neverbálnym komunikačným kanálom. Verte alebo nie, ale niektoré výskumy dokonca uvádzajú, že viac ako 43% našej pozornosti pri medziľudskej komunikácii venujeme pohľadu do očí.

Očný kontakt je tiež u žien jedna z najväčších „zbraní“. Pokiaľ je pohľad dostatočne zvodný a podmanivý, dokáže s opačným pohlavím doslova divy. Svoj pôvab môžete teraz podčiarknuť s triom nových paletiek očných tieňov COLOR YOUR EYES od Marionnud.

Na výber máte kazetu NUDE, ktorá je vhodná pre prirodzené líčenie. Prirodzenosť je práve v kurze a platí to aj u líčenia. Desať odtieňov, vystupňovaných od najsvetlejšieho k najtmavšiemu, pristane všetkým typom žien aj farbám očí. Jemné odtiene sú prirodzené, nájdeme tu matnú ružovú, ale aj farbu s fialovým nádychom, ktorá na viečku naopak zanechá hviezdny ligot.

Potom je tu tiež paletka SMOKEY, s ktorou zvládnete vykúzliť zvodné dymové tiene či podmanivé mačacie oči. S touto kazetou očných tieňov sa stanete kráľovnou všetkých večierkov. Desať odstupňovaných farieb ponúka všetko, čo od kazety očakávame – skvelé farby príjemné krémové textúry, dlhotrvajúce pigmenty a v niektorých odtieňoch aj trblietky, ktoré dodajú očnému make-upu na unikátnosti.

Kazetka očných tieňov COLORLIFE sa stane vaším skvelým pomocníkom k tomu, aby ste dotiahli líčenie očí k dokonalosti. Ak patríte medzi tie ženy, ktoré sa neboja vystúpiť z radu a byť tak stredom pozornosti, tak Colorlife je skvelým tipom pre vás. V škále desiatich farieb nájdeme ako nežné telové odtiene, vhodné pre „nahé líčenie“, tak aj jasnú fialovú farbu s trblietkami, či tmavo modrú.

Aj v líčení platí, že menej je niekedy viac, a preto majte na pamäti, že ak sa rozhodnete pre výrazné nalíčenie očí, tak si nechajte prirodzené alebo len leskom obtiahnuté pery. Pokiaľ si naopak len ľahko riasenkou zvýrazníte oči, svojim perám dodajte živosť sýtym rúžom. U očných tieňov dbáme na to, aby ladili s našim typom pleti, farbou očí a samozrejme aby to boli tiene kvalitné, ktoré budú držať tam, kde majú.

Presne také sú všetky tri kazetky COLOR YOUR EYES od Marinnaud. Ponúkajú príjemnú, hodvábnu textúru, desať odtieňov s vysokou pigmentáciou, obojstranný aplikátor a tiež zrkadlo, vďaka ktorému si môžeme brať paletku so sebou, a keď práve nestíhame, tak si vytvoriť dokonalý look napríklad aj v aute.

Paletky očných tieňov COLOR YOUR EYES dostanete v kamenných obchodoch a na e-shope parfumérie Marionnaud za 18 €.

Zdroj: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.