Deň matiek sa blíži! Máme tipy na darčeky!

Deň matiek sa blíži! Máme tipy na darčeky!

5. mája 2017, Deň matiek, Bomb Cosmetics, kozmetika, darček, mamička

Sponzorovanej odkazy:

Všetky mamičky oslávia v máji svoj sviatok. Urobte im preto radosť napríklad kvalitnou kozmetikou od Bomb Cosmetics. Deň matiek sa blíži!

Deň Matiek tento rok pripadá na 8. mája.Deň Matiek tento rok pripadá na 8. mája.

Druhá májová nedeľa sa už tradične spája s oslavou mamičiek. Bomb Cosmetics si pre túto príležitosť pripravila niekoľko kozmetických produktov ako napríklad kúpeľový balistik či darčekovú sadu plnú kvetov. Poďakujte sa svojej mamičke za láskavú starostlivosť a opateru. Prejavte jej svoju vďaku a lásku a venujte jej darček v podobe kozmetickej sady, ktorá ju poteší.

Ako poďakovať mamičke za jej nekonečnú lásku a celoživotnú podporu? Kozmetika Bomb Cosmetics je tá správna voľba!Ako poďakovať mamičke za jej nekonečnú lásku a celoživotnú podporu? Kozmetika Bomb Cosmetics je tá správna voľba!

Deň Matiek

Deň Matiek je sviatočným dňom pre oslavu materinskej lásky. Oslavuje sa na rôznych miestach po celom svete a v Slovenskej republike nevynímajúc. V tento deň dávajú deti svojim matkám drobné darčeky ako napríklad kvety, priania či čokoládu. Deň matiek sa historicky spája s Američankou Annou Reeves Jarvisovou, ktorá aktívne bojovala o presadenie práv matiek, začiatkom 20. storočia. U nás sa Deň matiek oslavuje od roku 1923 a o jeho presadenie sa zaslúžila Alica Masaryková.

Bomb Cosmetics

Výrobcom tejto britskej značky je spoločnosť Get Fresh Cosmetics, Ltd. Za úspechom hľadajte najmä poctivú ručnú výrobu, šetrný prístup k prostrediu a využitie poznatkov z aromaterapie. Práve vďaka aromaterapeutickým účinkom je navodená pohodlná a pocitovo príjemná atmosféra. V ponuke Bomb Cosmetics nájdete mydlá, vonné sviečky, balzamy na pery alebo balistiky do kúpeľa.

Vľavo kúpeľový balistik Super mama s obsahom éterických olejov za 3 € a vpravo darčeková sada Plná kvetín, sada obsahuje kúpeľové balistiky, maslové guličky a sprchový pleťový gél za cenu 15 €.

Darujte netradične – kúpeľový balistik

Balistik je špeciálna vonná gulička určená do kúpeľa. Každý balistik je vyrábaný individuálne. Obsahuje niekoľko druhov esenciálnych olejov. Použitie je viac než jednoduché! Balistik vhoďte do vody, kde sa postupne rozpustí a uvoľnia sa vzácne oleje. Vašou úlohou je zhlboka dýchať a inhalovať tak vysoko liečivé arómy. Na jednu vaňu stačí jeden balistik.

Kúpeľový balistik. Vyberajte z desiatky motívov. Každý za 3 €.Kúpeľový balistik. Vyberajte z desiatky motívov. Každý za 3 €.

Okrem základných balistik Bomb Cosmetics vo svojom repertoári ponúka tiež bublinkové balistiky, s ktorými kúpeľ bude ešte veselší. Okrem balistika môžete vyskúšať aj košíčky do kúpeľa, ktoré vystačia na 3–4 kúpele alebo guličky a tortičky plné esenciálnych olejov z pravého kakaového masla.

Kúpeľové košíčky za 4 €.Kúpeľové košíčky za 4 €.

Tortičky majú vynikajúce hydratačné vlastnosti. Navrchu nájdete ako ozdobu okvetné plátky a semienka, ktoré slúžia pre peeling pokožky.

Darčeky pre mamičky, ktoré navyše veľa nestoja, zakúpite exkluzívne na e-shope Bomb Cosmetics . Viac informácií na webe Bomb Cosmetics .

Foto: Flickr.com, Bomb Cosmetics

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné, parfémy a kozmetika, vlasy a účesy a značky a značkové oblečenie.