Nezbierajte starožitnosti, zbierajte topánky!

Nezbierajte starožitnosti, zbierajte topánky!

27. mája 2017, NILA, Swedish Hasbeens, dreváky, letné topánky, jarné

Sponzorovanej odkazy:

Zdá sa vám titulok nášho článku trochu výstredný? Potom verte, že až vaša nôžka vkĺzne do topánok značky Swedish Hasbeens, spoznáte na vlastnej koži, že zbierka pre vás začne už prvým párom!

Švédska dizajnérka Emy Blix našla v starej továrni tri stovky originálnych starých drevákov. V 70. rokoch na juhu Švédska nosili ženy dreváky na bielych podpätkoch. Emy Blix sa touto históriou nechala inšpirovať a vytvorila fenomenálnu, kultovú značku Swedish Hasbeens. Retro dreváky Swedish Hasbeens majú taký celosvetový úspech, že si ich obľúbili aj hollywoodské celebrity ako Sienna Miller alebo Sarah Jessica Parker.

Sú sexy a výnimočné

Dreváky od Swedish Hasbeens sú vyrobené z prírodnej kože s drevenou podrážkou. Sú sexy a sú úplne výnimočné. Všetky komponenty drevákov Swedish Hasbeens sa vyrábajú ručne v malých európskych továrňach s dlhoročnou tradíciou. Pri výrobe je rozhodujúca predovšetkým kvalita materiálu, ekologická a etická stránka. Všetko podľa hesla: „Lepšie topánky pre lepší svet“.

NILA a horúce novinky Swedish Hasbeens

Aktuálnu kolekciu Swedish Hasbeens na jar a leto 2017, si zaobstaráte práve teraz v predajnej galérii NILA. Vybrať si môžete s v rôznych farbách, v rôznych prevedeniach, s podpätkom či na plocho.

Jarná klasika

Skôr jarné topánky pre ženy, ktoré dávajú prednosť pánskemu štýlu určite oslovia uzavreté klasické dreváky v rozmanitých farbách. Horná časť je vyrobená z kvalitnej kože, čisto spracovanej na báze rastlinných olejov. Pohodlný podpätok je vyrezaný z jedného kusa dreva. Aby sa vám nekĺzalo a nohy boli uchránené pred nárazmi na pätu je podpätok opatrený bezpečnou gumovou podrážkou.

Letné sexy páskové

Letné topánky pre dámy sú vzdušné, otvorené a páskové. Pásik okolo členkov, vyšší sexy podpätok, otvorené špičky, to všetko podčiarkne ženský šarm vašich nožičiek. Letné páskové Swedish Hasbeens môžete kombinovať, ako k letným šatám, sukniam, tak aj k šortkám či trendy ľanovým nohaviciam. Dreváky od Swedish Hasbeens sú skrátka vhodné ku všetkým outfit kúskom vášho šatníka. *

Dreváky Swedish Hasbeens sú luxusné, moderné a vážne fenomenálne, a tak si ich rozmaznávajte a do teplých letných dní spoločne s vašou prvou zbierkou drevákov vplávajte aj s dokonalou pedikúrou a s pocitom sebavedomej ženy.

Zdroj foto: Swedish Hasbeens

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Fenclová. Článok nájdete v kategórii doplnky, módne peklo, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.