Jarné trendy v šperkoch

Jarné trendy v šperkoch

11. mája 2017, šperk, diamanty, spoločnosť DIC, trendy, sezóna

Sponzorovanej odkazy:

Stojíte pri zrkadle a hovoríte si, že by to niečo chcelo? Jasné, že by to chcelo! Chcelo by to zaujímavý šperk. Taký, ktorý podčiarkne vašu krásu, šperk ktorý vás bude smelo sprevádzať všednými i nevšednými dňami.

Je vaša šperkovnica nuda a prach? Hľadáte v nej márne? V hlave vám beží otázka: "Čo sa vlastne nosí? Aké trendy v šperkoch teraz letia? "Nezúfajte, my vám to povieme! Máme tipy na jednotlivé kúsky i vzájomné kombinácie od spoločnosti DIC.

Preferujte svojou osobnosť

Vytvorte si svoj jedinečný štýl, ktorý bude vystihovať vás samotných. Pri výbere šperku načúvajte svojim individuálnym pocitom. Šperk by mal zvýrazňovať vás samotných, a tiež by mal ladiť s vaším šatníkom, či už sa chystáte na ples, či párty s priateľmi.

Tento rok vládne rôznorodosť

Pripravte sa na rôznorodosť, rozmanitosť, všehochuť! Letia prstene všetkých tvarov, veľkostí a nebojte sa ani ich počtu. Navlečte si pokojne aj viac ako jeden. Napríklad tie s prenikavými tanzanitmi v kombinácii s jednoduchšími kúskami od spoločnosti DIC.

Kríž nielen ako symbol kresťanstva

Ak nosíte radi krížiky, tento rok si ich užijete! Kríž, hoci symbol kresťanstva, hrá tento rok prím v módnej šperkovej vlne. Ak je vám tento motív blízky, inšpirujte sa a vyberte si napríklad zlaté náušnice z 18 karátového zlata s diamantmi, z originálnych kúskov DIC.

Uhrančivé čierne diamanty

Jemnejšie a klasické kvetinové vzory s uhrančivými čírymi a čiernymi diamantmi, v tvare jemného náhrdelníka na titulnej fotografii, či atraktívnych kvetinových náušníc nižšie. Takú nežnú krásu ponúkajú jarné trendy kolekcie spoločnosti DIC.

MUST HAVE zvieratka

Áno, musíte ich skrátka mať! Zvieracie motívy, na prsteňoch, náušniciach či náramkoch. To je to pravé pre vašu výstrednú dušu! Krásne výrazné motýle so zelenými diamantmi hojdajúce sa na vašich ušných lalôčikoch, dokonale upútajú pozornosť. Ak zvolíte prsteň v tvare tajomného hada, ozdobený čiernymi kameňmi, rozhodne nebudete OUT, ba naopak!

Tohtoročné trendy v nosení šperkov totiž velia – čím výraznejšie prstene zvolíte, tým lepšie!

Diamonds International Corporation (DIC) je česká spoločnosť zaoberajúca sa od roku 2005 predajom investičných diamantov a výrobou vlastných luxusných remeselných šperkov. DIC pôsobí na trhu v Českej republike, na Slovensku, Bulharsku a Spojených arabských emirátoch. Spoločnosť je tvorcom diamantovej korunky pre súťaže Miss Universe, Miss USA a Miss Teen USA.

Zdroj foto: spoločnosť DIC

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Fenclová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.