Fenty by Rihanna kolekcia na jeseň a zimu 2017

Fenty by Rihanna kolekcia na jeseň a zimu 2017

29. apríla 2017, Fenty by Rihanna, kolekcia na jeseň a zimu 2017, Puma, AW2017

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcia Puma Fenty by Rihanna AW 2017 bola predstavená v Paríži. Je inšpirovaná tzv. školskou módou na Fenty University a je plná rebelantstva a trúfalosti.

Štýlovo v prostredí francúzskej Národnej knižnice oživila Rihanna spolu so značkou Puma najrôznejšie typické skupinky, ktoré sa túlajú chodbami na amerických školách – Nerdy, jocks, skejťákov, preppy girls, goth kids a bad gals. Kolekcia neuhýba od dnes už tradičných línií Fenty, teda oversize modelov, neobvyklých kombinácií materiálov a farieb či sexy oblečenia potierajúceho rozdiel medzi dámskou a pánskou módou.

K tomu sa pridal štýl zo školských telocviční, takže je v novej rade množstvo trénerských sák, futbalových dresov, sukní podľa školských uniforiem, športových súprav či baseballových tričiek. A čo by to bolo za univerzitnú módu, keby v nej chýbali veľké znaky a symboly koľají a škôl.

„Keď som chodila do školy, tak som vždy snívala o tom, aby som sa mohla obliekať tak, ako chcem ja,“ hovorí Rihanna, „ale na Barbadose sú povinné uniformy, takže to teraz bola naozaj zábava, popustiť uzdu fantázii a vytvoriť tento back to school look. Naviac je mi veľkou cťou, že môžem svoju kolekciu svetu predviesť v tak dôležitej budove. “

Rihanna znovu zmenila interpretáciu tradičných športových línií tým, že vdýchla nový život do školských uniforiem, bežeckých kompletov a oblečenie zo športových materiálov, ku ktorým dodala potrebné umelé kožušiny. Čerešničkou na torte sú drobné detaily, napr. Rihannine obľúbené číslo 13, rok jej narodenia 1988, piercingový zips alebo obrandované gombíky.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.