Jarné voňavé novinky do kúpeľne i do bytu

Jarné voňavé novinky do kúpeľne i do bytu

27. apríla 2017, Jarné voňavé novinky, Maison, oleje, sviečky, vôňa, difúzory

Sponzorovanej odkazy:

Príroda sa prebúdza, všetko okolo nás pučí a rozkvitá, hrá sviežimi farbami a predovšetkým nádherne vonia. Preneste si tento zážitok aj k vám domov. S novinkami od A la Maison je to viac než jednoduché. Jar je tu!

Trápia vás pachy v domácnosti spôsobené varením, domácimi zvieratami, dymom z cigariet? Katalytické lampy Ashleigh & Burwood vás zápachu zbavia bezpečne a efektívne. Romantickú atmosféru, ktorá bude balzamom pre vašu dušu, vyčaria luxusné sviečky. To všetko z dielne A la Maison.

Katalytické lampy

Prvá katalytická lampa uzrela svetlo sveta už v roku 1898, keď francúzsky lekárnik Berger vytvoril katalytický spaľovací systém na dezinfekciu vzduchu v nemocniciach. Pravda, že pôvodné modely, sa trochu líšili od tých, ktoré poznáme dnes, ale nápad to bol vskutku geniálny. Prvé katalyzátory boli vyrábané zo skla alebo z krištáľu. Fungovali však na rovnakej báze ako dnes – rozptyle s katalytickým spaľovaním.

Až v 20. rokoch 20. storočia prišli dizajnéri s tým, že katalytická lampa dobre poslúži ako doplnok do domácnosti a vdýchli jej ako pridanú hodnotu estetickosť. Medzi ľuďmi bol o katalytické lampy v novom kabátiku veľký záujem. A tak sa katalytické lampy, predtým používané na dezinfekciu, dostali aj do domácností.

Rozdiel medzi čističom vzduchu často v podobe spreja a katalytickou lampou je ten, že čistič zápach iba maskuje. Katalytické lampy vzduch aktívne čistia a pozvoľna uvoľňujú vôňu.

Katalyzátory Ashleigh & Burwood. Zľava: malá katalytická lampa Golden ORB, malá katalytická lampa Frosted Rose a malá katalytická lampa midnight blossom. Všetky za 35 €. Katalytické lampy od A la Maison sú balené do darčekovej krabičky, majú knôt s kamienkom, kovový uzáver (zhášacie viečko), dekoratívnu korunku a lievik na nalievanie vonnej esencie. Použitie katalytickej lampy je naozaj jednoduché. Pozrite sa na video.

Príjemné náplne do katalytických lámp

Katalytické lampy neslúžia len na zbavenie zápachu. Sú totiž výborným spoločníkom pre chvíle relaxovania, či pre sviatočné chvíle. Vyberať môžete z kategórií vôní: korenistých, drevitých a kvetinových, ktoré sú priam stvorené na jarné obdobie, a exotických, sladkých a ovocných, sviežich, prírodných, relaxačných a vianočných.

Náplň do katalytickej lampy SOFT COTTON (jemná bavlna) 500 ml dostanete za 16 €.

Svieže oleje do aromalámp a sviečky A LA MAISON

Uvoľnenú, hrejivú atmosféru vášho domova vykúzli esenciálny olej. Vonné oleje naviac pozitívne pôsobia na ľudskú psychiku. Spoločne s pohľadom na plápolajúcu sviečku si budete pripadať ako v rozprávke.

Esenciálny olej SANDALWOOD (santalové drevo).

Vonná sviečka v plechovej dóze PURPLE za 21 € horí 25 hodín.

S novými vôňami z kolekcie EARTH SECRETS napríklad do kúpeľne

Luxusné aromadifuzéry sú vhodné najmä do menších priestorov, aby ste si boli istí ich účinkom. Sú teda ideálne napríklad do kúpeľní, toaliet, malých vstupných hál či pracovne. Do priestorov väčších ako 15 m2 sú určené katalytické lampy. Použitie difuzéra je jednoduché. Po otvorení fľaštičky do nej jednoducho vložíte bambusové tyčinky, ktoré sú súčasťou balenia. Čím väčší počet tyčiniek do fľaštičky ponoríte, tým silnejšie bude vonnú esenciu cítiť.

Kolekcia nových difúzorov EARTH SECRET. Zľava: Difuzér MINT (mäta), DAISY & DAFFOFIL (harmanček a narcis) a Sea Minerals (minerály mora). Každá za 11 €. Výrobky kúpite v eshope Alamaison.cz a novo v NC Palladiu.

Foto: Alamaison.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii doplnky, módne peklo a ostatné.