Je jar! Aj pre pleť!

Je jar! Aj pre pleť!

24. apríla 2017, kozmetika, novinky, jar 2017, jarné novinky, Elizabeth Arden, Sensai, Diego Dalla Palma

Sponzorovanej odkazy:

S príchodom jari sa na pultoch drogérií a parfumérií objavil aj celý rad kozmetických noviniek a vychytávok, bez ktorých sa skrátka v novom ročnom období nemôžeme obísť. So zaujímavými tipmi na šikovné produkty, ktoré sa vo vašej kozmetickej taštičke rozhodne nestratia, prichádzajú tiež značky Elizabeth Arden, Sensai a milánska značka Diego Dalla Palma. Aké jarné kozmetické novinky si pre nás nachystali?

Jar u Sensai

Značka Sensai si je vedomá toho, že oči sú oknom do duše, a preto je potrebné sa o ne kvalitne starať. Ak nechcete, aby vaše oči prezradili únavu, stres či zlé stravovacie návyky, doprajte im kvalitnú starostlivosť. Rad Extra Intensive značky Sensai je teraz doplnený o hodvábne jemný krém na oči, ktorý hladko prestupuje pleť a zároveň pomáha riešiť známky starnutia, ktoré sa u očného okolia vyskytujú bežne. Vaša pleť bude okamžite krásne hydratovaná a hladká, pri pravidelnom používaní potom bude očné okolie revitalizované, jasnejšie a tiež pevnejšie.

Matný trend podľa Diego Dalla Palma

Trend matných pier patrí k hitom poslednej doby a s rúžmi, ktoré vytvárajú práve tento skvelo vyzerajúci finiš, sa roztrhlo vrece. So svojim variantom prichádza tiež značka Diego Dalla Palma. Tekuté rúže Matt Liquid Lipstick možno kúpiť v ôsmich odtieňoch a okrem toho, že vytvárajú matný dojem pier, vďaka kyseline hyalurónovej a aloe vera sa tiež starajú a hydratujú ich. Obsiahnuté oleje z morských kvetín potom pery chránia pred predčasným starnutím, slnečnými lúčmi a ďalšími nepríjemnými vplyvmi z vonkajšieho prostredia.

Omladenie a sviežosť s Elizabeth Arden

Hneď dve zaujímavé novinky prináša pre tohtoročnú jar značka Elizabeth Arden. Tešiť sa môžete na nové Advanced Ceramide kapsule – denné Omladzovacie sérum, ktoré vďaka svojmu inovovanému zloženiu pleť spevňuje, tónuje a vyhladzuje natoľko, že vyzerá o 10 rokov mladšia. Druhou novinkou je potom kolekcia White Tea obsahujúce vôňu, dezodorant aj krém na telo a ruky. Vynikajú jednoduchou a jemnou vôňou, v ktorej pocítite taliansku mandarínku a tiež svieži morský vánok, nechýba ani extrakt z bieleho čaju, turecká ruža, či trio z upokojujúceho pižma. To všetko vás aspoň na okamih zavedie na miesto, z ktorého vyžaruje pokoj a vyrovnanosť.

Foto: Elizabeth Arden, Diego Dalla Palma, Sensai

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.