Farebná jar? V NILAkids áno!

Farebná jar? V NILAkids áno!

25. apríla 2017, NILAkids, detská móda, detské potreby, hračky, top

Sponzorovanej odkazy:

Jéj mami, pozri aký krásny psík! Kde chrobáčik? Tu na tričku! Ja ho chcem, to budú deti v škôlke pozerať! Jéj mami, ja chcem ešte toho skladacieho klokana a tú oranžovú líštičku. Prosím, prosím kúp mi tú krásnu oranžovú líštičku. Ďakujem, si tá najlepšia mamička na svete. Poznáte, že? Áno, deti sú úprimné, a ak sa im niečo páči, vyjadrujú sa bezstarostne a bezprostredne.

Jarná kolekcia NILAkids prináša veľa farebnej a netradičnej detskej módy, rad úžasných detských hračiek, topánočiek a mnoho ďalších neprehliadnuteľných kreatívnych detských potrieb. Zaujmú vás netradičné farebné pastelky, roztomilé detské riady na varenie alebo láskavé príbehy v detských knižkách.

Tohtoročný trend? Námornícky štýl od Kidscase!

Holandská značka Kidscase ponúka v jarnej kolekcii NILAkids ležérne, farebné a hlavne vtipné kúsky pre novorodencov, predškolákov, skrátka pre všetky hravé dievčatká aj pre chlapcov. Tričká zo 100% bavlny pre chlapcov aj dievčatká, s trendovým námorníckym prúžkom. Mnohé vás rozosmejú a nadchnú.

Nápadité a pohodlné jarné tenisky sú základom

Veľký výber detských topánok nájdete vo farebnej jarnej kolekcii NILAkids od švédskej značky Kavat. Jarné tenisky pre chlapcov aj dievčatká sú nielen krásne a kvalitné, ale aj pružné, praktické a obľúbené suché zipsy u nich samozrejme nechýbajú. Vaše deti sa v nich budú cítiť veľmi príjemne a ľahko.

Kto sa hrá, nehnevá

Známe a pravdivé heslo. S detským veselým riadom na varenie pre malé kuchárky a malých kuchárov sa vaše deti rozhodne nudiť nebudú. Farebná detská sada bambusového riadu od Ekobo vykúzli veselú náladu a k tomu iste vychytané sladké dobrôtky pripravené vašou ratolesťou.

Naša favoritka Liška veľká

Jemnú ryšavku líštičku od značky Jellycat si obľúbi celá rodina. Kolekcia NILAkids ukrýva skvostné poklady od rôznych svetových značiek. Nazrite do čarovného sveta plyšových, drevených, papierových či pletených, ale hlavne kreatívnych hračiek, ktoré rozvíjajú detskú fantáziu a dokonale podporujú predstavivosť. Dôraz je kladený na vtipný dizajn a ekologické materiály. Hračky z jarnej kolekcie NILAkids zabavia ako deti, tak aj dospelých.

Ani voskovky, ani kriedy

Kresliace potreby pre deti značky Kitpas sú netoxické, perfektné použitie na papier alebo sklo, bez prášenia a lámania. A keď ich zmiešate s vodou zostanú z nich vodovky ako vyšité! Kresliace potreby od Kitpas nemajú vážne chybu! Vhodné sú už od troch rokov.

Z domu a záhrady

Zaspomínajte si na svoje detstvo, tak krásne, ako to opísali v poetickej a bohato ilustrovanej knižke Z domu a záhrady autorky Olga Čierna a Eva Volfová. Detské knižky sú tiež súčasťou jarnej kolekcie pre deti NILAkids.

Chcete sladkú pusu vďaky a zo všetkého najviac milujete rozžiarené detské oči nadšením a radosťou? Na nič nečakajte a užite si farebnú jar s kolekciou NILAKids a pusa od vášho chrobáčika je na sto percent zaručená!

Zdroj foto: NILAkids

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Fenclová. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné, plavky, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.