Originálne veľkonočné inšpirácie od Klenoty Aurum

Originálne veľkonočné inšpirácie od Klenoty Aurum

22. apríla 2017, Klenoty Aurum, kríž, Veľká noc, kresťanský sviatok, šperky, náramky, prstene, náhrdelníky, prívesky, opál, zirkóny, zlato, striebro, chirurgická oceľ, náušnice, symbol, inšpirácia

Sponzorovanej odkazy:

Veľkonočný pondelok tento rok pripadá na 17. apríla 2017 a ide vlastne o najvýznamnejší kresťanský sviatok, ktorý by pre nás mal mať oveľa väčšiu váhu než napríklad Vianoce. Bohužiaľ sú dnes tieto sviatky vynechávané a mnoho ľudí ani nevie, čo sa Veľkú noc svätí. V niektorých domácnostiach sa stále v tento deň udržujú tradície, ako sú korbáč a farbenie vajíčok. Veľká noc tak pripomína skôr sviatky vítania jari. Ide však o oslavu zmŕtvychvstania Ježiša Krista, ku ktorému došlo tri dni po jeho ukrižovaní.

Kolekcia Klenoty Aurum cez svoje šperky sprostredkováva najdôležitejší symbol kresťanstva a teda aj Veľkej noci samotnej, ktorým je klasický kríž, na ktorom bol sám Ježiš Kristus usmrtený. Či už patríte medzi veriacich alebo nie, nosením krížika, najčastejšie v podobe šperku, uctievate kresťanské tradície, ktoré k našej krajine neodmysliteľne patria.

Klenoty Aurum tak ponúkajú všetkým svojim zákazníkom originálnu veľkonočnú inšpiráciu, ktorá má symbol kríža. Objavuje sa ako prívesok na retiazkach, ako súčasť náramkov alebo je ako samostatný prvok u náušníc či prsteňov. Aj keď ho objavíme ihneď v niekoľkých prevedeniach na niekoľkých druhoch šperkov, z hľadiska dôstojnosti, ktorú tento znak predstavuje, ho odporúčam zvoliť len v jednom variante. Tu naozaj nie je na mieste mať celú šperkovú súpravu s týmto jedným konkrétnym symbolom. Zvoliť možno väčší krížik v podobe prívesku na krk, ale rozhodne už nie v spojení s náušnicami, náramkom či prsteňom rovnakého razenia.

Ponuka materiálov šperkov je tiež celkom pestrá. Vyberať môžeme z bieleho aj žltého zlata, striebra a chirurgickej ocele. Tieto kovy sú často doplnené o syntetické kamene. Nájdeme tu klasické trblietavé zirkóny, ale aj prívesok v podobe kríža s napodobeninou opálu. Tento kúsok vás zaiste, ako aj mňa zaujal ihneď na prvý pohľad. Prenikavá modrá farba totiž pôsobí skutočne magicky.

Zdroj: Klenoty Aurum

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.