Ako na sviežu jar a leto? S Daily Paper!

Ako na sviežu jar a leto? S Daily Paper!

20. apríla 2017, Puma, Daily Paper, tenisky, kolekcia jar a leto 2017, tričká, mikiny, tepláky, bundy, polokošele, Queens, Puma Match, Court patforme, masajská kultúra, inšpirácie africkými kmeňmi, kvalita, kožené topánky

Sponzorovanej odkazy:

Všetkým známa športová značka Puma sa tento rok spojila s amsterdamskou módnou značkou Daily Paper, a vznikla tak hravá a veselá kolaborácia. Značku Puma zrejme netreba predstavovať, ale Daily Paper je možno pre mnohých z vás veľkou neznámou. Jedná sa o holandskú značku špecializujúcu sa na mestskú módu. Jej dizajn sa spája s africkými koreňmi zakladateľov, takže nie je sa čomu diviť, keď na oblečení objavíme znaky tamojšej kultúry. Nie je to však vôbec na škodu. Ba naopak. Tento unikátny štýl dokonale podčiarkuje jedinečnosť značky a taktiež jedinca, ktorý ju oblieka.

Možno už máte isté povedomie, čo asi spojením značiek Puma a Daily Paper mohlo vzniknúť. Najnovšia kolekcia jar a leto 2017 sa nesie v duchu súčasnosti. Objavíte tu nielen súčasné štýly s pestrou grafikou, ale aj jemné výtvarné detaily. Inšpiráciu značky objavili vo východnej Afrike, kde v ďalekých končinách žije kmeň Masajov, ktorý hrá kriket. Klasický štýl značky Puma je teda podčiarknutý farbami, vzormi a popismi masajskej kultúry.

Hlavným hrdinom celej kolekcie je tradičná obuv Puma Match, s ktorou sa pekne pohrala značka Daily Paper. Oživila ju totiž rovno trikrát. Prvé prevedenie zdobia suché zipsy, druhé má klasický vzhľad, ale je zvýraznený fŕkaním a posledný sa pýši celo-priesvitnou podrážkou vo farbe. Každý model topánok je vyrobený kvalitne z prémiovej kože. A to nie je všetko! Značka Daily Paper vylepšila takisto vyššiu obuv Court patforme, ktorá sa radí medzi takzvané unisex topánky a je tak vhodná pre mužov aj ženy. Naviac je každý kúsok ozdobený logom kolaborácie PUMA x Daily Paper.

Okrem prvotriednych tenisiek sú výsledkom kolaborácie Puma a Daily Paper tiež tričká, polokošele, mikiny, tepláky a bundy s kapucňou. To všetko už od marca kúpite v predajniach Queens, Footshop, Freshlabels, Brands 24, Bibloo a samozrejme tiež na internetových e-shopoch.

Zdroj: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.