Tajomstvo veselej jari v meste so značkou Lindex

Tajomstvo veselej jari v meste so značkou Lindex

17. apríla 2017, Lindex, kolekcia jar 2017, urban style, mestská móda, jarná móda, odvážne farby a potlače, vzory, dámske šaty, plisovaná sukňa, overal, bomber, trendy, športy, midi sukne, khaki

Sponzorovanej odkazy:

Vykročte štýlovo do jari a to napríklad s módnou značkou Lindex, ktorá pre všetky svoje zákazníčky pripravila celkom novú kolekciu, ktorá ponúka mix klasických mestských kúskov a etnických prvkov, v kombinácii so vzormi a osobitými detailmi, ktoré pozdvihnú váš celkový outfit na vyšší módny level. Nová kampaň Lindex upozorňuje na to, že nie je potrebné sa báť farieb, vzorovania a najrôznejších strihov a to hlavne na začiatku teplejšej sezóny. Práve odlišnosť určuje náš štýl!

Jarná móda od Lindex prináša nielen odvážne farby a potlače. Nájdeme tu aj módne kúsky triezvejšieho razenia, ako napríklad overal s opaskom, ktorý ma zaujal hneď na prvý pohľad. Tento cool overal má pohodlný strih, ktorý zalichotí vašej postave. Je navyše vybavený pásikom, ktorý však môžete kedykoľvek odopnúť a docieliť trochu iného looku. Nemá rukávy, ale za to disponuje slušivým okrúhlym výstrihom, širokými nohavicami a zapínaním na zips vpredu.

Celková kolekcia sa nesie v akomsi urban štýle. Mestská móda je proste trendy a určite sa s ňou stretnete aj u iných značiek ako je Lindex. Reprezentujú ju najmä pohodlné, kvalitné a všestranné kúsky, v ktorých sa budete cítiť skvele po celý deň. A hlavne nesmie byť nuda! Lindex ponúka napríklad úzke nohavice so zlatým zapínaním na konci nohavíc. Zvoliť možno odvážny vzor alebo ležérny variant. K nim si môžete obliecť saténovú bundu bomber v trendovej tmavo zelenej khaki farbe. Tento jedinečný kúsok vás perfektne pripraví na novú sezónu.

V kolekcii objavíme aj dlhé vzorované šaty, bez ktorých sa ani na jar nezaobídete. Ide o viacfarebný kúsok, ktorý sa bude vo vašom šatníku perfektne vynímať. Šaty majú priliehavý vrchný diel a od pása dolu sú rozšírené. Vaša postava ich bude vďaka tomu milovať! V rovnakom duchu sa nesie aj dámska plisovaná sukňa v obľúbenej midi dĺžke. Jej široký elastický pás dodá vášmu outfitu ten správny športy look, ktorý bude v novej sezóne takisto IN.

Zdroj: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.