Svieže jarné kúsky od Thought sú tu!

Svieže jarné kúsky od Thought sú tu!

16. apríla 2017, Jarná, nová kolekcia, Thought, Braintree je Thought

Sponzorovanej odkazy:

Milé dámy iste poznáte tradíciu, ktorá hovorí, že by žena mala na Veľkonočný pondelok dostať niečo nové na seba, aby ju tzv. nepokakal baránok. Dámy nemyslíte, že táto tradícia je super pošťuchnutím, ako milo a nežne naznačiť našej drahej polovičke, že je potrebné vyraziť na jarné nákupy?

Svieža jar alebo prievan v šatníku

Jar je tu a s ňou aj túžba snáď všetkých dám po obmene svojho šatníka. My pre vás máme výborný tip, kde si isto iste vyberiete ten správny jarný outfit na ktorý si žiadny veľkonočný baránok netrúfne. Zoznámte sa: prichádza svieža a jarná kolekcia značky Thought.

Braintree je Thought

Že vám značka Thought nič nehovorí? Ale áno, tak sa totiž po novom volá vaša obľúbená značka Braintree. Má nový jarný kabátik a s novým menom, tiež nový jarný začiatok v podobe jarnej a sviežej kolekcie Thought.

Eko dámy si prídu na svoje

V novej kolekcii značky Thought nájdete predovšetkým dámske smart casual kúsky, oblečenie pre voľný čas alebo napríklad jogu. Všetko z eko materiálov, ako je biobavlna, bambusová viskóza alebo tencel. A ako inak, než novo v jarnom ladení a nádychu.

Kde kolekcia Thought práve dorazila?

Jarné módne prebudenie na vás čaká v nezávislej predajnej galérii a internetovom obchode NILA .

Zdroj foto: Thought

Sponzorovanej odkazy: