Ako byť stále IN? Skúste to nadčasovo!

Ako byť stále IN? Skúste to nadčasovo!

13. apríla 2017, NILA, nadčasovo, trendy, tričko, košele, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Preferujete nadčasovosť v obliekaní? Inklinujete skôr k prírodným materiálom bez prítomnosti škodlivých chemikálií? Neznášate takzvané „lietanie“ po obchodoch? Ak ste si niekoľkokrát po sebe odpovedali áno, potom máme pre vás skvelý tip na nezávislú predajnú galériu spojenú s internetovým obchodom: Nila

Buďte IN – stavte na nadčasovosť

NILA je nezávislá predajná galéria, ktorú môžete navštíviť z pohodlia domova cez e-shop na Nila.cz , alebo priamo v dvoch kamenných obchodoch v pražských Vinohradoch. Nakúpite tu nadčasovú dámsku aj pánsku módu, úžasné štýlové outfity, trendy jednoduché košele aj tričká, šaty, obuv, módne doplnky, ale aj originálne bytové doplnky, či vychytané oblečenie pre bábätká.

BIO s NILOU

Prírodné materiály hrajú v Nila prím. Všetky oblečenia a doplnky sú vyrobené z ekologických materiálov. Pri nákupe v galérii NILA si na sto percent niečo pekné a hlavne BIO vyberiete. Zaujímavé trendy kúsky dámskej i pánskej módy, tu ponúka veľké množstvo zahraničných značiek. Módne outfity vás nadchnú, nielen svojím dizajnom, ale aj spracovaním z eko materiálov, ako je bio bavlna, konope, bambusová viskóza alebo tencel.

Buďte SLOW!

Jedinečnosť galérie Nila spočíva v tom, že tu zaobstaráte tzv. Slow Fashion. V preklade jednoducho: Pomalá móda. Dôraz je najmä kladený na remeselnú zručnosť, kvalitu a tradíciu s použitím eko materiálov a rešpektovanie ľudských práv. Slow Fashion je protipólom k tzv. Rýchlej móde (Fast Fashion) produkujúce trendové oblečenie za najnižšie náklady bez ohľadu na sociálne a environmentálne vplyvy. Návrat k jedinečnosti a kvalite, tak o tom je Slow Fashion.

Zdroj foto: NILA

Sponzorovanej odkazy: