Zvodné pery a neodolateľný pohľad?

Zvodné pery a neodolateľný pohľad?

7. apríla 2017, zvodné pery, neodolateľný pohľad, Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Krásne tvarované plné pery spoločne s tajomným pohľadom očaria nejedného muža. Aj vy môžete byť neodolateľne sexy – vďaka novinkám od Dermacolu.

Byť krásna je snom každej ženy. S DERMACOL nie je nič jednoduchšie.Byť krásna je snom každej ženy. S DERMACOL nie je nič jednoduchšie.

Ako láskou pobozkaná si budete pripadať po nalíčení novým rúžom s leskom 2v1 Dermacol 16H Lip Colour, drevenou kontúrovacou ceruzkou na pery Dermacol True Colour Lipnier, drevenou ceruzkou na oči 12H True Colour Eyeliner alebo s automatickými ceruzkami na oči 16H Matic Eyeliner. Poďme sa na horúce novinky v líčení pozrieť bližšie.

Farba na pery s leskom – pre lásku ako stvorená

Snívate o bezchybne namaľovaných perách, ktoré vydržia po celý deň? Vyberajte z nádherných intenzívnych farieb, ktorých sa nebudete môcť nabažiť. Ultra lesk a jemná starostlivosť je zaručená vďaka kvalitnému zloženiu, ktoré rúž má. Je vyrobený z vysoko kvalitných olejov, včelích voskov. Vitamín E zabraňuje vysušovaniu pier, pery hydratuje a zvláčňuje. Dermacol ponuku tohto rúžu rozšíril o tri úplne nové odtiene. Celkom teda môžete vyberať z jedenástich exkluzívnych odtieňov.

Nemôžete sa rozhodnúť akú farbu rúžu zvoliť? Siahnite po rôznych odtieňoch, ktoré zladíte s ľubovoľným oblečením.Nemôžete sa rozhodnúť akú farbu rúžu zvoliť? Siahnite po rôznych odtieňoch, ktoré zladíte s ľubovoľným oblečením.

Reklame na nový rúž prepožičala svoju tvár česká modelka a predovšetkým Česká Miss Earth pre rok 2015 – Karolína Mališová. Vysokú kvalitu nového výrobku dosvedčuje víťazstvo rúžu v súťaži o Najlepší výrobok roka 2015. Dermacol navyše vykonal veľké testovanie z radov širokej verejnosti. Výsledkom bolo porovnanie celkom sto dobrovoľníčok. "Rúž sa ľahko nanáša, rýchlo schne, nelepí, farba má naozaj vysokú pigmentáciu. Druhá fáza je príjemná, dodá perám ľahkosť, vláčnosť, jemnosť. Chcete sa pier dotýkať. Pery sú krásne zvýraznené a lesklé, sýte, plné. Rúž na perách vydrží dlhšie než ostatné rúže, "hodnotí testerka L.

Karolína Mališová pri natáčaní reklamy na nový rúž.Karolína Mališová pri natáčaní reklamy na nový rúž.

Vizážista Dermacolu pri líčení radí: „Naneste tenkú vrstvu farby na pery a nechajte jednu minútu úplne zaschnúť. Potom aplikujte krémovú fázu, ktorú môžete podľa potreby opakovať po celý deň. Výsledkom sú hydratované, plné pery. “

Rúž s leskom 2v1 Dermacol 16H LIP COLOUR.Rúž s leskom 2v1 Dermacol 16H LIP COLOUR.

Pre dokonalé odlíčenie je vhodné použiť dvojfázový jemný odličovač Dermacol Warerproof Make-up Remover, ktorý zaručene odstráni inak nezmývateľný rúž, ktorý naozaj drží po celý deň. Šetrné zloženie obohatené o extrakt z nevädze sa pritom stará o pleť a je vhodný aj pre odlíčenie očí.

Dvojfázový odličovač od Dermacolu efektívne a šetrne odstraňuje všetok make-up.Dvojfázový odličovač od Dermacolu efektívne a šetrne odstraňuje všetok make-up.

Ceruzka na pery – zdôraznite tvar svojich pier

S kontúrovacou ceruzkou na pery dosiahnete ďaleko presnejšieho nalíčenia vašich pier. Kontúrovacia ceruzka pery navyše opticky zväčšuje a udržuje pekný tvar úst. Pri výbere farby kontúrovacej ceruzky pamätajte na to, že by mala byť čo najviac podobná farbe vašich pier. Druhou možnosťou je zaobstarať si kontúrovaciu ceruzku vo farbe svojho rúžu. Dermacol kontúrovacia ceruzka na pery vykreslí líniu pier do najmenších detailov, zvládne aj korekciu menších nerovností alebo zvýrazniť či naopak potlačiť tvar pier. Ako? Dokreslite chýbajúce alebo málo výrazné „srdiečko“, poprípade zdvihnite poklesnuté kútiky.

Drevená kontúrovacia ceruzka na pery Dermacol True Colour Lipliner.Drevená kontúrovacia ceruzka na pery Dermacol True Colour Lipliner.

Ceruzky na oči – záruka zmyselného pohľadu

Drevená ceruzka na oči 12H True Colour Eyeliner má vysoký obsah intenzívnych farebných pigmentov, vďaka ktorým ich aplikácia nebola nikdy predtým jednoduchšia. Budete si ju pochvaľovať najmä v lete, lebo sa nerozmaže aj v extrémne vysokých teplotách – vydržia do 50 °C. Vyberať môžete z ôsmich odtieňov.

Vizážista Dermacolu pri líčení očnou ceruzkou radí: Aplikujte podľa požadovaného tvaru na dolné či spodné viečko. Ceruzka je vhodná na nalíčenie linky vnútri oka takzvané Water Line. Táto metóda slúži pre optické zväčšenie a rozjasnenie očí nalíčením spodnej vnútornej linky.

Tiež automatické ceruzky na oči 16H Matic Eyeliner obsahujú vysoké množstvo intenzívnych farebných pigmentov a na očiach vám vydržia bez rozmazania a vyblednutia neuveriteľných 16 hodín. Pochvaľovať si budete ľahkú manipuláciu s okamžitým výsledkom. 16 H Matic Eyeliner vás nesklamú aj v teplotách do 40 °C. Vyberať môžete zo štyroch odtieňov.

Ceruzky na oči 12H True Colour Eyeliner a ceruzky na oči 16H Matic Eyeliner sú oftalmologicky testované, vodeodolné a majú dlhotrvajúcu textúru.Ceruzky na oči 12H True Colour Eyeliner a ceruzky na oči 16H Matic Eyeliner sú oftalmologicky testované, vodeodolné a majú dlhotrvajúcu textúru.

Foto: Dermacol, Flickr

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii módne peklo, ostatné a parfémy a kozmetika.