Tezenis: Run - move - fast!

Tezenis: Run - move - fast!

3. apríla 2017, Tezenis, dámske oblečenie, športová móda, dámska športová móda, kolekcia Run - move - fast, fitness, pokrokové materiály, legíny, komplet, top, mikina, tielko, rozjasňujúci prvky, geometrické vzory, army vzory,

Sponzorovanej odkazy:

Pripravte sa na trend novej sezóny, ktorým je dámska športová móda. Nezáleží na tom, ako blízko k športu máte, tu sa nestanovujú žiadne pravidlá. Športová móda totiž pristane aj plnoštíhlym ženám. Dôležitá je u nej pohodlnosť a prirodzenosť. Značka Tezenis práve teraz prichádza s novinkou, ktorou je kolekcia Run – move – fast. Prináša športové oblečenie, ktoré kladie dôraz na ženskosť, inovatívnosť a originalitu. Ide o oblečenie, ktoré je vhodné nielen pre fitness, ale aj pre voľnočasové aktivity.

Najnovšia kolekcia od Tezenis by mala priamo vyburcovať ženy k športu. Apeluje na ne, že sú oveľa silnejšie, než si myslia. Stačí byť len aktívny a urobiť ten prvotný krok k tomu, čo by sa pre mňa mohlo stať ďalšou obľúbenou aktivitou. A k tomu všetkému dopomáha trendové športové oblečenie od značky Tezenis, ktorá ponúka technické a pokrokové materiály. Nejedná sa však o žiadne nudné unylé kúsky. Naopak kráča ruka v ruke s aktuálnou módou a to vďaka štýlovému dizajnu a prepracovaným detailom.

Podľa Tezenis by vo vašom jarnom šatníku rozhodne nemali chýbať niektoré základné kúsky z kolekcie Run – move- fast. Za must-have oblečenie sa tu považujú mikiny, topy z mikrovlákna a legíny, ktoré sú zdobené jednak geometrickými tvarmi, tak aj bodkovaným efektom. Dokonalú siluetu potom vytvoria rozjasňujúce prvky, ktoré majú fluorescenčné odtiene. Tie určite oceníte pri športovaní vonku za zníženej viditeľnosti. Fungujú totiž ako doplnkový reflexný prvok.

Legíny a topy sa poväčšine v novej kolekcii Tezenis zhodujú vo farebnosti, preto sa tiež prezentujú ako jeden komplet. Možno objaviť ale aj tielko športového strihu, ktoré má na sebe potlačený nápis. Tento kúsok sa napríklad hodí pre všetkých, ktorí ocenia praktickosť. To isté by sa dalo samozrejme napísať aj o mikine s dlhým rukávom, kapucňou, zapínaním na zips a lemovaním.

Zdroj: Tezenis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.