Zeleno s modrými džínsami od Nila!

Zeleno s modrými džínsami od Nila!

28. marca 2017, Nila, Kings of Indigo, holandská značka, inovatívne technológie, kvalita, udržateľnosť, džínsy, denim, kapor koi, dámska móda, pánska móda, šaty, topy, svetre, overal, nohavice, 100% bio-bavlna, ľan, tencel

Sponzorovanej odkazy:

Nezávislá predajná galéria a internetový obchod Nila opäť predstavuje niečo nové. Ide o značku Kings of Indigo a jej „zeleno-modré“ džínsy. Že neviete, čo si pod týmto spojením predstaviť? Je to jednoduché. Džínsy od tejto holandskej značky sa vyrábajú za férových podmienok, s dôrazom na udržateľnosť a s využitím inovatívnych technológií. Skrátka a dobre ďalší článok do už tak bohatej rodiny eko značiek Nila.

Kings of Indigo

Značka Kings of Indigo predstavila svoju prvú kolekciu v januári roku 2012 a tá sa ihneď stala obchodným hitom. Ľudí uchvátili kvalitné džínsy, topy a doplnky, ktoré sú inšpirované americkou klasikou a japonským zmyslom pre detail. Japonsko vlastne súvisí so značkou oveľa viac, než je na prvý pohľad zrejmé. Počiatočné písmená značky Kings of Indigo totiž vytvárajú slovo koi, čo je po japonsky kapor. Kapor koi je ozdobný druh, ktorý sa chová v záhradných jazierkach a je to tiež ryba, ktorá pláva proti prúdu, čo sa dá chápať za akúsi rebéliu. Zakladateľa značky Tonyho Tonnaera to inšpirovalo natoľko, že podľa brokátového kapra pomenoval svoju značku K.O.I. Kapra má Tony Tonnaer vytetovaného aj na pravom ramene ako pamiatku na jeho matku. V Japonsku sa totiž slovo Koi zvukovo zhoduje s výrazom, ktorý znamená tiež šťastie, lásku a vytrvalosť.

Džínsy na dlhé roky

Kvalita a inovatívnosť sú hlavnými piliermi značky King sof Indigo a nie je sa preto čomu čudovať, keď denim, na ktorý sa zameriava, vydrží nepoškodený pokojne celé roky. Dámska móda, ale aj pánska móda má v značke pomenované podľa japonského kapra svoje zastúpenie a v obchodoch Nila tak nájdete džínsy, overaly, šaty, topy, svetre a nohavice vyrobené zo 100% bio-bavlny, Tencel (vlákno vyrobené z drevnej celulózy), ľanu a sú určené pre všetkých. Všetkému dominuje denimová modrá, ktorá je mimochodom túto sezónu in a vy by ste preto nemali túto skvelú príležitosť premeškať.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.