Hrajte sa s Bree taškami!

Hrajte sa s Bree taškami!

23. marca 2017, Bree, nákupné tašky, Barcelona Nylon, dizajn, praktické, milé, hravé, ekologické, mačka, žralok, ružová, modrá, skladacie tašky, nylonové tašky,

Sponzorovanej odkazy:

Tašky od značky Bree sú určené pre mužov aj ženy a vyrábajú sa už 45 rokov. Charakteristickými vlastnosťami produktov od značky Bree je kvalita a to bez kompromisov, dokonalé spracovanie, funkčnosť a jednoduchý nadčasový dizajn. Svoje korene má značka v Berlíne, a preto nie je divné, že je veľmi blízko spojená s jeho umeleckou scénou. Výsledkom toho je aj partnerstvo s prestížnou módnou udalosťou Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, ktorá sa koná už šiesty rok. Pre každú módnu prehliadku navrhuje Bree exkluzívnu limitovanú edíciu darčekových tašiek takzvaných „gift bags“, ktoré sa dokonca pre módnych špecialistov stali zberateľskými kúskami.

Štýlový nákup s Barcelona Nylon

Nemecká značka Bree práve teraz predstavuje dve hravé ručne šité nákupné tašky Barcelona Nylon. Táto séria tašiek je potešením pre všetky zmysly a nie je sa čomu diviť, že je tiež bestsellerom kolekcia Bree. Ide o praktické a zároveň milé tašky vyrobené z pevnej nylonovej tkaniny, ktorá je veľmi odolná, a napriek tomu sa dá oprať. Vyberať môžete medzi ružovým prevedením, ktoré má po zrolovaní tvar mačacej hlavy a po rozložení sa motív mačky stane neprehliadnuteľnou ozdobou vašej novej nákupnej tašky. Je vybavená aj karabínkou, takže si ju môžete pripnúť ku kabelke a mať ju v prípade potreby ihneď po ruke. Tašky Bree myslia na všetko a nie je s nimi nikdy nuda!

Druhá nákupná taška je v modrom prevedení a po zložení sa miesto mačky premení v zubatého žraloka. Používaním tašiek Barcelona Nylon od Bree sa tiež správate zodpovedne a ekologicky, pretože nespotrebúvate igelitové tašky. Aj keď je nylon, z ktorého sú tašky vyrobené, tiež syntetickým vláknom, nejedná sa o jednorazové použitie. Tašky sú kvalitné a ich pôvab vás len tak neomrzí. Z tohto dôvodu si trúfam tvrdiť, že vám vydržia stovky, možno aj tisícky dní.

Všeobecne sa tašky od nemeckej rodinnej firmy Bree stávajú pre každého partnerom na celý život. Uhranie vás nielen ich nadčasová elegancia, ale tiež detailne premyslený vzhľad a dokonalá majstrovská prepracovanosť. Ak ich raz skúsite, už nebudete chcieť inak.

Zdroj: Bree

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.