Lookbook Lindex jar 2017

Lookbook Lindex jar 2017

22. marca 2017, Lookbook, Lindex, kolekcia jar 2017, Škandinávia, romantika, Ázia, Afrika, voľný strih, dámska móda, outfit

Sponzorovanej odkazy:

Už sa tešíte na jar? Tak sa tešte ešte viac! Lindex si pre vás totiž nachystal chutnú jarnú kolekciu Lookbook Lindex jar 2017. A stojí naozaj za to!

Kolekcia od Lindexu má veľmi výrazné farby a prekvapivé kombinácie vzorov. Stretáva sa v nej Lindexovská škandinávska romantická sviežosť a horúce módne vplyvy Ázie a Afriky. A tak vzhľadom k sviežim farbám, ktorými je teplá žltá, námornícka modrá, vínová a oranžová, je jarná kolekcia od Lindexu apartná.

Hlavným prvkom outfitov sa stáva vyladená výrazná košeľa, ku ktorej sa viažu ďalšie módne doplnky ako viazanky a široké manžety, ku ktorým sa pridáva kimono s nevšednými potlačami a apartné široké nohavice s postrannými lemami.

Celá kolekcia je ladená do voľného strihu, s jemným zdôraznením pásu, čo dodáva outfitom rýdzo ženský aspekt. Kúsky sú ozvláštnené športovými aspektmi napríklad ako sťahovacie šnúrky, zipsy a prúžky, a ďalej tiež doplnky, ako je čiapka či nová ľadvinka.

"Jarná kolekcia Lindex pre rok 2017 prichádza s úplne novým výrazom. Inšpiráciu si berie z celého sveta a zaujme moderným poňatím afrických potlačí, detailov a farieb. Vytvorili sme jarnú kolekciu, ktorá pôsobí sviežo a zaujímavo, a ženám, ktoré ju budú nosiť, ponúkne veľa možností pre osobný styling, hovorí Annika Hedin, riaditeľka dizajnového oddelenia spoločnosti Lindex.

Lindex je jedným z popredných európskych módnych reťazcov, ktorý prevádzkuje približne 480 obchodov v 17 krajinách. Patrí k súčasti skupiny Stockmann registrovanej vo Fínsku. Mottom Lindexu je ponúkať inšpiratívnu a dostupnú módu ženám, ktoré sa o ňu zaujímajú. Sortiment Lindexu je zložený z rôznych konceptov dámskej a detskej módy, spodnej bielizne a kozmetiky.

Ako mnohé firmy aj Lindex reaguje na obnoviteľné zdroje, z ktorých sú z veľkej časti vyrobené ich produkty.

Fotografie: Peter Gehrke

Styling: Jessica Pousette / Lindex Studio

Modelka: Gia Tang

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.