Ako byť šedobielo apartné?

Ako byť šedobielo apartné?

25. februára 2017,

Sponzorovanej odkazy:

Zima je v plnom prúde a podľa predpovedí počasia nebude v dohľadnej dobe uberať na svojej ľadovej intenzite, ba skôr naopak. Je možné byť aj tak šik?

Dámske šatníky sú teraz sústredené na huňaté svetre, teplé bundy a oblečenie, ktoré zahreje. Zima je však dlhá, a ako je známe nám ženám nestačí iba jeden sveter a teplá bunda. Ženy chcú byť aj v krutých mrazoch šik.

Aj v zime je možná elegancia a ženskosť

Výber zaujímavej dámskej módy v období zimných mesiacov je často dosť orieškom. Dávame prednosť skôr konzervatívnemu praktickému oblečku bez nápadu s absenciou ženskosti. Nová kolekcia dámskej módy s názvom LEED, vás však jednoznačne upúta hravou nápaditosťou a nevšedným mladistvým dizajnom. Nadčasová kolekcia zn.LEEDA v sebe snúbi elegantné prvky módy s mladistvým športovým nádychom.

V jednoduchosti je krása

Celá nová módna kolekcia zn. LEED, napĺňa toto heslo bezo zvyšku. Na svoje si prídu milovníčky dámskej módy, ktorá je originálna, nevšedná s moderne riešenými geometrickými vzormi v podobe veľkoplošných výtlačkov. Strih dámskych šiat je vždy jednoduchý, minimalistický, prakticky zameraný a hlavne – nadčasový. Vkusne riešené doplnky v podobe šperkov s ručne našívanými kryštálmi dodávajú kolekcii šmrnc a ženskosť.

Šedobiela apartnost

Farby dámskych šiat sú nádherne zladené v trendy šedú melanž v kombinácii s bielou, reflexnou žltou aj elegantnou čiernou s farebnými detailmi. Kolekcia využíva funkčné materiály, ako je napríklad Coolmax. Hlavné slovo má transparentný ľahký tyl v kombinácii s teplákovinou, ktorá je nielen praktická, ale príjemná na nosenie a údržbu.

LEED je jednoducho IN a baví

Hodí sa nielen na bežné nosenie do zamestnania, ale skvele vás reprezentuje na spoločenských akciách, s úspechom odprevadí na večierok a vďaka svojej modernej variabilite rozhodne nepohrdne ani kombinácií s klasickými džínsami.

Zdroj foto: Leeda

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Fenclová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné a šperky a hodinky.