Kúsok valentínskeho luxusu

Kúsok valentínskeho luxusu

13. februára 2017, DIC, šperky, klenoty, deň svätého Valentína, darčeky

Sponzorovanej odkazy:

Výber vhodného darčeka na deň svätého Valentína nie je ľahká. Zo všetkých strán sa na nás valí vlna inšpirácie, ale väčšina z nás chce darovať darček od srdca, taký, v ktorom sa budú dokonale zrkadliť naše city k obdarovanému. Ako skvelá varianta sa tak javia šperky. Majú v sebe dávku luxusu, takže dotyčnému dokážeme, ako veľmi si ho ceníme, zároveň si vďaka pestrému výberu môžeme zvoliť, čo má šperk povedať.

Symbolika drahokamov

Drahokamy ovplývajú osobnou symbolikou a každý kameň sa hodí k určitému typu človeka, napríklad podľa povahy či znamenia zverokruhu. Svojej láske tak vďaka tomu môžete vybrať šperk na mieru. Ak si neviete rady, stavte napríklad na šperky, ktorých časti sú navzájom prepletené a prekrývajú sa, čím dávajú najavo partnerské puto. Presne tak vyzerá napríklad prsteň DIAMOND X, u ktorého sa navzájom prekrývajú dva rady diamantov. Zaobstarať ho môžete u DIC.

Šperk podľa dĺžky vzťahu

Ak ste na začiatku vzťahu a nie ste si úplne istí vkusom svojej partnerky, potom vyberte jednoduchý a vkusný klenot, čím nešliapnete vedľa. Zdobiť ho môžu kamene, ktoré sú volené podľa jej mesiaca narodenia. Pre dlhodobejší vzťah bude vhodným darčekom napríklad diamantový prívesok v tvare srdca, pre ešte dlhší potom zásnubný prsteň. Deň svätého Valentína vytvára bezpochyby dokonalú atmosféru pre žiadosť o ruku a zostáva tak len vybrať ten „správny“ prsteň. DIC ponúka celý rad modelov, z ktorých si určite vyberiete aj vy. Výrazným kameňom napríklad upúta AMADEUS, ktorého cena začína na 4000 eur.

Darčeky pre partnera

Deň svätého Valentína nie je len o obdarovávaní žien, ale darčekom môžete oceniť aj svojho vyvoleného muža. Iste ho potešia napríklad hodinky či plniace pero. Ak však chcete byť trochu originálnejšie, siahnite po prsteni. Aj tie môžu byť pre mužov vhodným doplnkom a podčiarknuť tak jeho osobný štýl. Pri výbere myslite na to, že pánske prstene dávajú najavo jeho moc a silu. Zvoliť môžete napríklad prsteň PARTNER osadený 35 diamanty, alebo SIGNET YELLOW zo žltého zlata.

Foto: DIC

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.