Valentín s dizajnovými mydlami Bella Rose a Nordic Day

Valentín s dizajnovými mydlami Bella Rose a Nordic Day

10. februára 2017, mydlá, dizajnové mydlá, Nordic Day, Bella Rose, Valentín, darčeky na Valentína

Sponzorovanej odkazy:

Zatiaľ čo niektorí trávia Valentín v romantickom duchu v obkľúčení červených ruží, zamilovaných darčekov a sladkých slovíčok, pre iných tento deň nič výnimočné nepredstavuje. Či už patríte do ktorejkoľvek skupiny, zaiste radi čas od času urobíte svojej polovičke radosť a potešíte ju aspoň malou drobnosťou. Krásnym tipom na darček aj pre iné príležitosti, ako je sviatok všetkých zamilovaných, sú dizajnové mydlá z Francúzska či Škótska, ktoré nájdeme v ponuke e-shopov Bella Rose a Nordic Day.

The Scottish fine soaps

Mydlá v prekrásnych dizajnových kovových škatuľkách s odkazom môžete ako darček zakúpiť v e-shope Bella Rose. O ich výrobu sa stará rodinná firma The Scottish fine soaps, ktorá už od roku 1974 rozdáva radosť prostredníctvom produktov, ktoré rozmaznávajú telo i myseľ. Sú vyrábané z tých najlepších surovín a s ich pomocou sa môžete nielen starať o svoju pokožku, ale vďaka ich krásnej vôni sa môžete kedykoľvek poddať dokonalej relaxácii. Mydlá tejto značky budú skrátka tým pravým darčekom pre vašu lásku, ktorý navyše nezruinuje vašu peňaženku.

Compagnie de Provence

Ďalším tipom na valentínsky darček v podobe mydla sú produkty z Francúzska, konkrétne od značky Compagnie de Provence. Tá začala svoj príbeh v roku 1990 vo francúzskej Marseille, kde sa dvojica priateľov rozhodla oživiť legendárnu kocku mydla Marseille, ktoré v celom regióne má významné miesto v jeho kultúrnom a priemyselnom dedičstve. Tieto mydlá oslovia predovšetkým tým, že sú vyrobené z rastlinných olejov a tiež podľa tradičných receptúr, ktoré produktom dodávajú historický nádych. Okrem toho sú tiež hydratačné a zabraňujú vysušovaniu, takže s nimi zabodujete aj v chladnejšom počasí, kedy naša pokožka potrebuje poriadne vyživenie. Mydlá, ale aj ďalšiu kozmetiku značky Compagnie de Provence, nájdete v e-shope Nordic Day. Mydlá, ktorá sa môžu chváliť tiež dokonale prepracovaným dizajnom.

Foto: Bella Rose, Nordic Day

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.