Lisca v parížskom svete čipiek

Lisca v parížskom svete čipiek

23. februára 2017, Salon International de la Lingerie, Lisca, Paríž, čipka, spodná bielizeň

Sponzorovanej odkazy:

V konci januára prebehol parížsky veľtrh spodnej bielizne Salon International de la Lingerie. V jeho rámci sa prezentovalo 480 značiek z 37 krajín a jednou z nich bola aj slovinská značka Lisca s tým najlepším zo svojej kolekcie na jeseň a zimu 2017.

Návštevníci mohli uvidieť krásnu expozíciu s modelmi značky Lisca a Cheek by Lisca ihneď po vstupe na výstavisko. Zvodné priesvitné materiály, romantické čipky a módne farby, ktoré tvoria tieto modely, určite stoja za zhliadnutie. Potvrdzovali to nielen pohľady návštevníkov, ktoré sa nemohli odtrhnúť od modelky oblečenej do zvodného setu Queen Rose.

Queen Rose podprsenkaQueen Rose podprsenka

Trend forum

A najdôležitejšou udalosťou parížskeho veľtrhu je Trend Forum. Časť, kedy odborníci každoročne vyberajú jednotlivé súpravy spodnej bielizne, ktoré podľa ich úsudku najviac udávajú trendy. Rovnako ako v minulých rokoch bola Lisca označená ako Trendsetter, a to vďaka svojmu zvodnému červenému modelu Queen Rose. Ten sa vyznačuje trendy strihom, vášnivou červenou farbou a krásnym romantickým vyšívaním.

Lisca v dualizmu

Počas veľtrhu prebehlo mnoho prehliadok, ktoré predstavovali najhorúcejšie trendy spodnej bielizne a domáceho oblečenia. Modely Lisca boli prezentované počas hlavnej prehliadky veľtrhu s názvom Dualizmus. Príbeh prehliadky vykonal divákov z nebeského raja plného bielej krajkovej bielizne do samotného pekla, kde sexy diablice obliekli tri čierne sety Lady Moon a Queen Rose z kolekcie Lisca Selection.

Queen Rose nohavičkyQueen Rose nohavičky

Lisca bola usporiadateľovi tiež vybraná pre špeciálne prehliadku The Selection, ktorá je výberom najmódnejších značiek a modelov. Značku Lisca reprezentovala tyrkysová trojuholníková podprsenka zo série Beauty.

Zdroj foto: Lisca.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.