Adidas by Rita Ora

Adidas by Rita Ora

21. februára 2017, adidas by Rita Ora, Deconstruction, variabilita, farebnosť

Sponzorovanej odkazy:

Aj v tomto sychravom a nie príliš optimistickom období sa tvorí a prezentuje. Výnimkou nie je ani značka adidas, ktorá v spolupráci s bristkou speváčkou Rita Ora dodala do adidas concept stores a na adidas.com kolekciu adidas by Rita Ora Deconstruction.

Je to vždy o kreativite, flexibilnosti a značnej miere schopnosti adaptácie. A tak aj po viac ako dvojročnej spolupráci adidas Originals a Rity Ory jej kolekcie neprestávajú prekvapovať – ​​nápaditosťou, štýlom, originalitou a v neposlednom rade jej pestrofarebnosťou. Využitie farieb je pre Ritu Ora už akosi puncom jej kolekcií.

Deconstruction

Kolekcia dostala výstižný názov – Deconstruction. A obsahuje fascinujúcu hru s líniami a nápaditú paletu farieb, pričom je o vrstevnatosti. Každý outfit tak možno premieňať na ďalšie a ďalšie úplne nové a unikátne.

Nevšedná a odvážna kombinácia a kombinovateľnosť je pre Ritu Oru špecifická, rovnako ako spomínaná farebnosť jej kolekcií. Variabilita jednoliatych častí, ktoré sa striedajú s hravými zvieracími potlačami, hviezdami a pruhmi, dávajú spomenúť na heslo Rity Ory „Banned from Normal“, tj. vyradený zo všednosti.

A okrem samotného oblečenia sú k dispozicii aj nové prevedenia obuvi adidas Originals, konkrétne adidas Superstar, adidas Tubular a adidas ZX Flux.

Zdroj: foto adidas

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.