Kolekcia Love Story od Hany Koi

Kolekcia Love Story od Hany Koi

4. februára 2017, Hany Koi, šperky, Love Story, náušnice, náhrdelníky, náramky, ametyst

Sponzorovanej odkazy:

Šperkov je všade veľa. Môžeme si vybrať z najrôznejších tvarov, farieb, cenových relácií. Pokiaľ ale hľadáte šperk pre milovanú osobu, viete, že nie je ľahké nájsť taký, ktorý by dokonale vystihoval vaše city. Našťastie je tu však šperkárska dizajnérka Hany Koi, ktorá prichádza s dokonalou kolekciou s výrečným názvom Love Story.

Sila lásky

Každý, kto sa niekedy bezhlavo zamiloval, pozná ten pocit, kedy vás ožiari svetlo, život sa na chvíľu zastaví a zrazu ho vidíte len v tých najkrajších farbách. Presne to sa snaží vystihnúť Hany Koi a jej nová kolekcia šperkov s názvom Love Story, ktorá zahŕňa náhrdelníky, visiace náušnice, náramky, prstene a stále populárnejšie nákotníky. Tieto šperky tak budú dokonalým darčekom pre toho, s ktorým svoj milostný príbeh zažívate.

Originálne farby lásky

Aby sa v kolekcii, v ktorej sa dokonale miešajú nové trendy aj nadčasová elegancia, našiel naozaj každý, je v ponuke ružové, biele aj žlté zlato, ale aj postriebrené a pozlátené varianty. Tieto elegantné kovy potom dopĺňajú dychberúci polodrahokamy – brúsené ametysty v mnohých rôznych odtieňoch. Potechou oka budú tóny temne fialovej, púdrovo ružovej aj olivovo zelenej.

Dávne kúzlo kameňov

Použitím vzácnych kameňov sa Hany Koi vrátila do starých čias, kedy kamene pre ľudí znamenali talizmany a verilo sa ich ochranným a liečivým schopnostiam. V ich magickú silu mnohí veria dodnes. A ak nie, stále vás môžu okúzľovať svojim nádherným leskom a brúsením, v ktorom sa zrkadlia sny, jas, neha, bezpečie, harmónia i cit. Keď si zvolíte šperk s ametystom, bude vás prirodzene upokojovať a chrániť pred stresom, pomôže aj pri nespavosti a uľahčuje schopnosť zapamätať si sny. Prispieva tiež k harmonizácii metabolizmu a endokrinného systému. Ružový ametyst potom vďaka svojej farbe posilňuje lásku a toleranciu. Zelený ametyst otvára korunnú čakru a pomáha preklenúť priepasť medzi materiálnym a spirituálnym svetom. Nechajte sa úchvatnou kolekciou Hany Koi, šperkami s nezameniteľným štýlom a vkusom, okúzliť aj vy!

Foto: Hany Koi

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.