Vyznajte lásku s TOUS!

Vyznajte lásku s TOUS!

3. februára 2017, Tous, španielska značka, šperkárska značka, šperk, Valentín, darček, náramky, medailón, prívesky, náhrdelníky, zlato, striebro, mix & match, láska, kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

História šperkárskej značky Tous sa začala písať už v roku 1920, a to v jednom malom obchode v španielskom meste Manresa. Pôvodne sa jednalo o rodinné šperkárske podnikanie rodiny Tous a dnes má táto značka už viac ako 500 predajných miest vo viac ako štyridsiatich krajinách sveta. Produkty tejto značky sa vyznačujú svojou modernosťou, kreativitou a tiež univerzálnosťou. Perfektne sa teda hodí pre každú novú generáciu. Značka však nemá v Merk len nádherné šperky, ale aj kabelky, hodinky a iné módne doplnky.

Šperk ako darček k Valentínovi

Už druhý rok predstavuje španielska značka Tous originálnu kolekciu šperkov navrhnutých špeciálne pre deň svätého Valentína. Svoju milovanú partnerku môžete prekvapiť elegantným šperkom a vyznať tak bezpodmienečnú a večnú lásku. Značka Tous vám ponúkne medailónik, prívesky, náhrdelníky a náramky. Stačí si len vybrať.

Každá žena, ktorá má vycibrený štýl zaiste ocenia medailónik, ktorý v tohtoročnej kolekcii Tous nesie motív Amorovho šípu s nápisom „láska“ a postavičkou medvedíka, ktorá značku reprezentuje. Medailónik svojim výzorom pôsobí veľmi roztomilo a každá žena ho bude chcieť nosiť. Navyše je tento šperk prvý v sérii medailónikov, ktoré bude španielska značka Tous postupne uvádzať na trh v roku 2017. Medailónky sú navrhnuté priamo s cieľom kombinovať rôzne druhy v štýle mix & match.

Všetky ostatné šperky sú vyrobené z ušľachtilých materiálov, ako je striebro, ružové zlato, pozlátené striebro s drahokamami a samozrejme aj osemnástich- karátové žlté zlato s perleťou alebo diamantmi. Takýto šperk bude jednoznačne nádherný darček pre tohtoročný Valentín – sviatok všetkých zamilovaných. Darovať ho budete môcť ale k akejkoľvek inej špeciálnej príležitosti. K dispozícii je vám samozrejme tiež internetový e-shop. Prajem príjemný nákup!

Zdroj: Tous

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.