Aké sú novinky sezóny od H & M?

Aké sú novinky sezóny od H & M?

20. februára 2017, H & M, denim, jar 2017, novinky sezóny, jarná sezóna, džínsy, džínsová bunda, bomber jacket, khaki, trendy, metalické topánky, balerínky, zlatá, mokasíny, roztrhané džínsy, vysoký pás, džínsy nad členky, potlač

Sponzorovanej odkazy:

Domnievam sa, že značku H & M vám netreba predstavovať. Táto spoločnosť špecializujúca sa nielen na módny tovar má už u nás na Slovensku takú tradíciu, že si získala srdcia mnohých zákazníkov. Už teraz prichádza s novinkami pre jarnú sezónu, na ktoré sme všetci už niekoľko mesiacov netrpezlivo čakali. Konečne je to tu, tak sa na to poďme s radosťou pozrieť.

Džínsová klasika

Značka H&M sa na novinky sezóny pozerá akýmsi čerstvým pohľadom, ale ponúka nám klasický a už rokmi overený denim. Podľa teórie značky H & M začína nový štýl práve tu. Detaily sa tu kombinujú so základnými štýlmi. Nájdeme tu poväčšinou rovné úzke džínsy, ktoré sú otrhané a s vyšším pásom. In bude evidentne túto sezónu dĺžka nohavíc nad členky. Zrejme, aby sme si dokázali prichádzajúcu jar užiť, ako sa patrí. Džínsová móda neovláda v H & M len nohavicový svet, ale v ponuke je napríklad aj trendy džínsová bunda či denimová sukňa.

Stále trendy je aj bomber

Vedľa džínsovej bundy je tu v ponuke aj bomber jacket. Začiatkom jari totiž nebýva ešte také teplo, takže bunda zaiste príde vhod. Bomber alebo bunda pre pilotov sa na módnom rebríčku drží už niekoľko sezón v čele a nie je sa čomu diviť. Ľahká a ležérna bunda padne totiž ku všetkému. Vôbec nebude problém, ak si k nej obujete lodičky alebo sukňu. Ba naopak. Ešte tým svojmu outfitu prilepšíte. H & M ponúka bomber bundu v krásnej vojenskej khaki zelenej, ktorá sa tak stáva jedným z ďalších trendov, pretože sú v nej ponúkané aj iné módne kúsky, ako napríklad kabelka do ruky, sveter či oversize mikina s kapucňou.

Metalické topánky

Môžete si povedať, že metalické topánky sú skutočne čerešničkou na torte. A možno je to skutočne tak. Džínsová klasika zrejme potrebuje trochu oživiť, aby nebola tak fádna a nudná. K tomu môžu dopomôcť napríklad mokasíny v žiarivo zlatej farbe. Tieto topánky sa pýšia prémiovou kvalitou, keďže sú vyrobené zo 100% kože. Model do špičky s opaskom vpredu skvele doplnia elegantne-ležérny model. Z kože sú vyrobené i zlatisté mäkké balerínky s pružným lemom a gumovou podrážkou. Črievičky skoro ako pre naozajstnú baletku.

Zdroj: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.