Šik šaty do spoločnosti. Máte ich?

Šik šaty do spoločnosti. Máte ich?

9. februára 2017, čierne šaty, dlhé čierne šaty, TIQE, Petra Balvínová, večerné šaty, elegantné šaty

Sponzorovanej odkazy:

Malé čierne šaty sa stali neodmysliteľným kúskom v skrini každej dámy a asi ste sa mnohokrát presvedčili o tom, že mať ich v šatníku sa skrátka oplatí. Rovnako tak sa ale vždy hodí mať tiež dlhé čierne šaty. Hodia sa nielen pre plesovú sezónu, ktorá je momentálne v plnom prúde, ale využijete ich aj pre mnoho iných príležitostí, ako sú večere v luxusnejších reštauráciách, návštevy divadla či najrôznejšie oslavy a večierky. Kde slušivé dlhé a elegantné šaty zohnať? Nakuknite k Petre Balvínovej!

Zdôraznite siluetu

Mini kolekcia večerných šiat, ktorú dizajnérka Petra Balvínová pred nedávnom predstavila, kladie dôraz predovšetkým na dámsku siluetu. Strihy sú zúžené v páse a majú dlhé splývavé sukne, ktoré sa pri chôdzi elegantne vlnia a podčiarkujú tak figúru. Jednotlivé modely vychádzajú z návrhárkinej úspešnej svadobnej kolekcie, čo len potvrdzuje ich noblesný vzhľad. Zároveň však šaty zdobí istá dávka nadčasovosti, ktorá z nich robí naozaj nepostrádateľný kúsok každého dámskeho šatníka. Dámska móda sa mení každú sekundu, čierne šaty však majú štýl stále.

Dámske šaty na mieru

Či už majú mať vaše večerné šaty dlhý či krátky rukáv či konkrétnu vysnívanú farbu, s Petrou Balvínovou nájdete také, ktoré splnia vaše očakávania. Šaty z mini kolekcie večerných šiat sú totiž navrhnuté v štyroch rôznych variantách a na zákazku sú možné mnohé všelijaké obmeny priamo podľa vášho želania. Sama sa môžete rozhodnúť, či vám bude viac sedieť varianta voľných éterických šiat s vlečkou zdobenou volánikmi evokujúcimi anjelské krídla, či skôr košeľový model so skrytým zapínaním a vreckami, ktoré navyše na dlhých rukávoch zdobí zaujímavý detail v podobe rozparkov odhaľujúcich predlaktia.

Kúzlo čiernych šiat

Pokiaľ si z farebnej palety nemôžete vybrať, stavte na klasiku v podobe čiernej. Je univerzálna, ale stále veľmi slušivá, elegantná a tiež nestarnúca. Dlhé čierne šaty dodajú noblesu a premenia vás v naozajstnú dámu. Náš tip? Pre perfektný výsledný look ich doplňte výrazným rúžom!

Foto: Petra Balvínová

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.