Cára Delevigne a kampaň Do You od značky Puma!

Cára Delevigne a kampaň Do You od značky Puma!

18. januára 2017, Puma, kampaň Do You, ambasádorka Cara Delevigne, Rihanna, Running & Training, Sportstyle, športové oblečenie, sebavedomie, Nikol Švantnerová, www.puma.com

Sponzorovanej odkazy:

Tento rok na jeseň spustila celosvetovo preslávená športová značka Puma kampaň nazvanú Do You. Nielen týmto úderným pomenovaním, ale aj sortimentom novej kolekcie chce Puma vzbudiť sebadôveru u žien na celom svete. Veľvyslankyňou tejto kampane sa stala modelka, herečka a aktivistka Cara Delevigne, ktorá sa tak pripojí k ďalšej známej hviezde Rihanne. Tieto dve sebavedomé ženy budú novej kampani udávať ten správny smer.

Kampaň Do You

Nebudem sa tu pokúšať o doslovné preloženie tohto anglického súslovia. Jedno je totiž jasné. Kampaň Do You má veľmi silné posolstvo, za ktorým stojí aj sama ambasádorka Cara Delevigne. Ide o to vyburcovať všetky ženy k sile a prevzatiu zodpovednosti sama za seba. Je dôležité stáť si za svojím a nemeniť sa. Kampaň vyzýva, aby sa ženy prijali také, aké naozaj sú. Do You je tu pre všetkých, pretože každý si v nej nájde niečo svoje. Ak by bola niektorá z vás nerozhodná, oblečenie a obuv z tejto kolekcie by vám mala dopomôcť zdvihnúť hlavu hore. Počas decembra a januára sa o tom budete môcť presvedčiť, a to v rámci Running & Training a Sportstyle kolekcií, kedy bude k dostaniu široký sortiment produktov kampane Do You.

Prečo práve Cara Delevigne?

Značka Puma si vybrala známu herečku a modelku z toho dôvodu, že je absolútne dokonalým stelesnením tejto kampane. Je odvážna, nekompromisná, vzdorná a vždy si stojí za svojím. Preto je vedúcou osobnosťou Do You, ktorú okrem nej reprezentujú aj ďalšie silné ženy, ako sú tanečnica Mimi Staker a Olivie Boisson z New York City Ballet, nemecká atlétka Alexandra Wester a Tatjana Pinto a kubánska volejbalistka Leila Consuelo Ortega Martinez a Lianma Flores Stable. Cára s kolekciou Do You sa už teraz objavuje na billboardoch, v predajniach PUMA, u ďalších obchodníkov a na Puma.com .

Do You na Slovensku

Za tým, že by sa ženy mali naučiť hovoriť dôrazné „nie“, stojí aj Miss Českej republiky 2015 Nikol Švantnerová, ktorá sa stala lokálnou ambasadorskou tejto kampane. Spoločne s ňou sa do akcie zapojili aj ďalšie motivované slovenské ženy.

Zdroj: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.