Techtle mechtle Hufu s Trasher, čo spolu majú?

Techtle mechtle Hufu s Trasher, čo spolu majú?

14. januára 2017,

Sponzorovanej odkazy:

Limitovaná edícia značiek Huf a Thrasher „Tour De Stoops“ s názvom inšpirovaným Tour de France, je ojedinelou aktivitou. A je na svete a v predaji. Práve v závere tohto roka.

Limitky HUF x Thrasher. To sú mikiny, tričká, bundy, čiapky, batohy a topánky s názvom „Tour De Stoops“. Kolekcia, ktorou sa linie čierna a zaujímavá mentolová farbička, vrátane ďalších nevšedných odtieňov. Mikiny a tričká majú motívy francúzskej vlajky, bundy sú v nepremokavej variante.

Thrasher TDS Crew SocksThrasher TDS Crew Socks

HUF x Thrasher Thrasher TDS Crew Socks sú vysoké kvalitné ponožky v žltom prevedení s čiernymi all over motívy log. Sú vyrobené zo zmesi 90% bavlny a 1% elastan.

HUF

Značku založil Keith Hufnagel, milovník skateboardingu. Chcel z neho urobiť životný štýl. A tak otvoril obchod, určený všetkým rovnako zameraným ako on. A k tomu založil značku HUF, ktorá sa zaoberá výrobou oblečenia určeného na skejt. Kultový kúsky z kvalitných materiálov, ktoré vydržia celodennú tréningy a majú vintage design.

HUF x Thrasher Thrasher TDS Packable Backpack je čierny batoh z kolaborácie značiek HUF x Thrasher s veľkým bielym logom na prednom vrecku. Batoh je zaujímavý tým, že ho možno zložiť do tvaru tašky.

Thrasher

Značka je počinom skateboardového magazínu Thrasher, ktorý sa dostal ľuďom milujúcich skateboard priamo pod kožu. Alebo skôr do ich šatníka. Nevšedný štýl a trendy dizajn je teraz súčasťou street skateboardového života mnohých.

HUF x Thrasher Thrasher Tour De Stoops Hooded Sweatshirt je čierna pánska mikina s kapucňou a klokaním vreckom s farebnými logami na chrbte a hrudi.

Thrasher TDS AnorakThrasher TDS Anorak

HUF x Thrasher Thrasher TDS Anorak je mentolová pánska vetrová bunda zo 100% nylonu s kapucňou s bielymi motívmi na chrbte a logom na prednej časti.

HUF x Thrasher celú limitovanú edíciu nájdete na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.