Ester Geislerová a Josefina Bakošová v zajatí kabeliek

Ester Geislerová a Josefina Bakošová v zajatí kabeliek

20. februára 2017, Papieta kabelky, Ester Geislerová, Josefina Bakošová, návrhárka, výtvarníčka, trendy kúsky, módne doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Herečka a výtvarníčka Ester Geislerová s návrhárkou Josefinou Bakošovou spojili svoje sily a predstavujú novú kolekciu kabeliek Papieta.

Obe dve dámy prinášajú do sveta veľmi originálny koncept kabeliek, ktoré sú vhodné ako pre deti i dospelých. Deťom pre radosť a dospelým pre return do detstva a času detskej nevinnosti.

Zoznámte sa – to je Papieta

Papieta je originálnou radou výborne a nevšedne vyzerajúcich kabeliek, ktoré sú nádherne voňavé, s ktorými si možno hrať a pritom ich unikátny dizajn nepostráda osobitosť ručnej výroby. Ten obsahuje aj rad originálnych šperkov.

Exkluzívna rada kabeliek Papieta bola oficiálne predstavená na detskom festivale Mini na konci novembra 2016 v Kafkovom dome na Prahe 1.

Ester Geislerová

Je herečka a vizuálna umelkyňa, ktorá sa pohybuje od detstva v umeleckom prostredí, pričom vyštudovala Strednú výtvarnú školu Václava Hollara a Akadémiu výtvarných umení v Prahe, v ateliéri Nová Media II. Rovnako študovala na UMPRUM u Jiřího Davida, v ateliéri intermediálnej konfrontácie. Venuje sa prevažne videoinštaláciám a fotografii.

Josefina Bakošová

Je oproti tomu módna návrhárka a kreatívna riaditeľka galérie Harddecore. Vyštudovala grafický dizajn a scénografiu, ktoré jej v móde poskytujú širší obzor. Ťažiskovými prvkami jej tvorby sú kvalitné materiály, jednoduché strihy, variabilné kabáty a košele. Modely Jozefíny Bakošovej môžete vidieť v divadelných hrách a filmoch.

Kabelky Papieta sú výsledkom priateľstva týchto dám a ich poňatie hravosti v dizajne a módy ako takej. Kabelky majú byť vnímané všetkými zmyslami – nosom, očami aj hmatom. Papieta kabelky sú variabilné a skladateľné či rozkladatelné. Majú v sebe totiž zašité silné magnety, ktoré držia jednotlivé výmenné časti počas bežného nosenia pohromade.

A na uloženie prídavných komponentov je k dispozícii látkové vrecúško. Do budúcnosti chcú autorky radu vytvoriť podľa pokladov od ľudí (brošne, korálky, ozdoby, amulety, hodinky, nepárne náušnice) navrhovať príbehy a vyrobiť podľa dodaných pokladov originálne jedinečné kabelky pre konkrétneho a určitého človeka.

Kabelky značky Papieta môžu byť vašimi pôvabnými módnymi doplnkami, ktoré potešia všetky vaše zmysly. Obrázok na povrchu je možné oživovať. Je ušitý ako textilná koláž doplnená šperkami. Možno teda ako pridávať, tak uberať motívy, a tak si možno s podobou kabelky pekne hrať.

Kabelky dá zakúpiť online na Papieta.com .

Zdroj foto: Papieta

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.