Lindex a ich Even Better Denim

Lindex a ich Even Better Denim

16. januára 2017, Lindex, Even Better Denim, recyklovaná bavlna, životné prostredie, príroda, udržateľne získaná bavlna, dámska móda, detská móda, denim, džínsy, rifle

Sponzorovanej odkazy:

Tento rok v októbri uviedla spoločnosť Lindex na trh nové štýly Even Better Denim, ktoré obsahujú spotrebiteľom recyklovanú bavlnu. Ide o jeden z ďalších veľkých krokov tejto obľúbenej značky, ktoré vedú stále viac k udržateľnému džínovému oblečeniu. „Even Better Denim“ a jeho štýly nájdete jednak u dámskeho, tak aj u detského sortimentu tejto módnej značky. Dominantným materiálom sa tu stáva udržateľne získaná bavlna a spotrebiteľom recyklovaná bavlna, ktorý je získaná v dodávateľskom reťazci. Rovnako farbenie denimu je oveľa čistejšie a lepšie využíva prírodných zdrojov. Všetky doplnky na rifliach, ako sú cvoky, gombíky, zipsy, štítky a ďalšie, tiež využívajú pozitív udržateľných alternatív.

Značka Lindex sa sústreďuje na udržateľnejšiu výrobu denimového oblečenia už od roku 2014 a od tej doby urobila na svojej ceste značný pokrok. V dnešnej dobe sa totiž všetok denimový sortiment Lindex vyrába tradičnými procesmi a z bio bavlny, kedy sa spotrebováva o 45% menej vody ao 27% menej energie. Všetka táto aktivita na poli zachovania čo najlepšieho životného prostredia ďalším generáciám sa však stále vyvíja. Lindex hľadá neustále inovácie a skúma nové riešenia.

Dámska móda

Džínsy pre dámy sú teraz oveľa lepšie pre vás a tiež pre prírodu. Dámska móda značky Lindex ponúka štýlové a moderné kúsky, ktoré budete naozaj chcieť a to ešte s bonusom toho, že sa podieľate na udržateľnosti životného prostredia. V sortimente značky nájdete denimové kúsky s vysokým pásom, s rozšírenými nohavicami, skrátené džínsy alebo džegíny. Kvalitné výroba a ohľad na prírodu nemôžu zabrániť tomu, aby sme mohli stále nosiť naše obľúbené tradičné kúsky.

Detská móda

Spoločnosť Lindex myslí aj na deti, a preto sa udržateľný denim dostáva aj do sortimentu detského oblečenia. Pre našich najmenších chceme vždy to najlepšie, a čo môže byť viac ako im dopriať kvalitné oblečenie z bio bavlny? Prírodné materiály nám zaistia pohodlné nosenie bez akýchkoľvek kožných problémov a podobne. Lindex deťom ponúka džegíny, džínsy s rovnými nohavicami, džínsy s veselými potlačami či z tenšieho denimu pre ešte príjemnejšie nosenie.

Zdroj: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.