Čiapky kam sa pozrieš!

Čiapky kam sa pozrieš!

19. januára 2017, čiapky, čiapka, zimné čiapky, zimná móda

Sponzorovanej odkazy:

Doba je chladná, je zima. Skoro by sa dalo povedať, že je doba ľadová. Tak niekedy počasie za oknami vyzerá. Zakukli sa, skús to s čiapkou!

Kulich alias čiapka, je dnes celkom nevyhnutnosťou. A nie je to len obyčajná zimná čiapka, ktorú si užijete len v mrazivom počasí. Môže byť prima doplnkom aj v iných obdobiach roka. Nielen, že vás ochráni, ale je skvelým doplnkom mnohých outfitov. Ale aktuálne vás môže práve čiapka ochrániť pred takouto zimou, ktorá vládne vonku. Vedeli ste, že až 70% tepla strácame cez hlavu a vlasy? Je to totiž najviac odkrytá časť tela (po tvári a rukách) a je oproti nim citlivejšia na stratu a kumulácii tepla. To už je dostatočný dôvod naraziť si nejakého štýlového kuvika na hlavu, nie?

My Dear clothing Fisherman Beanie

Kulich vo vínovej farbe My Dear Clothing , je čiapkou od českej značky My Dear Clothing z novej kolekcie 12/2016. Je teda je na trhu chvíľu a určite zaujme svojím prevedením a tiež tým, že je to veľmi limitovaná edícia – má len deväť kúskov. Zimná čiapka zo 100% akrylu, má štýlové prevedenie a nebvyklú farbu. A vínová je fakt cool!

Stussy Stripes Beanie

Je čierno ružový štýlový kúsok s pruhmi, kvalitná dvojfarebná zimná čiapka od značky Stussy s decentným čiernobielym logom na prednej časti. Stussy Stripes Beanie je vyrobený zo 100% akrylu.

New Era MLB Patch Bob LA

Šedo modrá zimná dlhá čiapka od značky New Era má modrý lem a bambuľu. Vpredu je označená bielym veľkým logom Los Angels Dodgers na prednej časti. Hrejivý kúsok zo 100% akrylu.

REELL Beanie

Je olivová vysoká zimná čiapka zo 100% akrylu, s preloženým lemom od značky REELL. Rell Beanie má decentné čiernobiele logo na prednej časti.

Všetky tieto hrejivé kúsky a mnoho ďalších rovnako parádnych (alebo i lepších) nájdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.