Vianočné inšpirácie Dermacolu

Vianočné inšpirácie Dermacolu

21. decembra 2016, Dermacol, telová kozmetika, pleťová kozmetika, dekoratívna kozmetika, kozmetika, vianočné balíčky

Sponzorovanej odkazy:

Ak zháňate vianočný darček na poslednú chvíľu a nechcete šliapnuť vedľa, stavte na osvedčenú klasiku v podobe kozmetických balíčkov. Pánska aj dámska kozmetika je totiž stávkou na istotu. Tie najobľúbenejšie kozmetické produkty vybrala a darčekovo zabalila tiež značka Dermacol. Vyberiete si aj vy!

Luxusné darčekové balíčky pre ženy

Tento rok slávila obľúbená značka pleťovej kozmetiky Dermacol 50 rokov od svojho založenia, a tak sú elegantné vianočné taštičky, v ktorých sa ukrývajú rôzne kombinácie produktov, zlaté. Neurazíte nimi žiadnu ženu, lebo v nich nájdete dekoratívnu, ale aj ošetrujúcu a telovú kozmetiku, ktorej skrátka nikdy nie je dosť.

Darujte pleťovú kozmetiku

Ak sa chystáte obdarovať ženu nad 30 rokov, určite jej urobíte radosť balíčkom pleťovej kozmetiky, ktorá sa perfektne postará o to, aby mala stále mladistvú a sviežu pleť. Dermacol vo svojich darčekových sadách ponúka napríklad remodelačnú pleťovú masku, intenzívnu liftingovú starostlivosť aj intenzívnu zdokonaľujúcu a omladzujúcu starostlivosť. Vybrať si môžete podľa toho, koľko je žene rokov.

Dekoratívna kozmetika – stávka na istotu

Ak si nie ste, čo sa kozmetiky týka, istí v kramflekoch, siahnite po balíčkoch s kozmetikou dekoratívnou. Riasenku a následný odličovač používa snáď každá žena, a tak s kvalitnými produktmi Dermacol iste chybu neurobíte.

Dámska telová kozmetika

Ďalšou z možností, ktoré Dermacol ponúka, sú balíčky s voňavou telovou kozmetikou. Nenájdete ich v zlatých taštičkách, ale aj v štýlových papierových obaloch. Vybrať si môžete z mnohých a mnohých vôní podľa toho, aké pocity majú v obdarovanej žene vyvolať. Vôňa hrozna s limetkou je upokojujúca a antistresová, vôňa čokolády s pomarančom odstraňuje napätie, sladký melón osvieži, zrelé hrušky privodia radosť a írska káva je zárukou nevšedného zážitku. Je ťažké si vybrať, že? Vie to aj Dermacol, a tak tri najobľúbenejšie vône sprchových gélov – čiernu čerešňu, írsku kávu a citrón – zabalil do jedného darčekového balenia. Siahnuť možno aj po rade s hroznom a limetkou. Ak máte pocit, že by si žena, ktorú sa chystáte obdarovať, priala od Ježiška zvodné krivky, nadeliť jej môžete spevňujúcu starostlivosť ENJA.

Foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.