Hor sa na vianočný večierok! Máte tie správne šaty?

Hor sa na vianočný večierok! Máte tie správne šaty?

23. decembra 2016, spoločenské šaty, vianočný čas, vianočný večierok, spoločenský outfit, slávnostné, klasika, extravagancia

Sponzorovanej odkazy:

Predvianočný čas je dobou vianočných príprav, časom adventu, ale aj časom stretávania, a tak trochu slávnostného veselia. K nemu určite patria aj vianočné večierky. Ste na ne dobre pripravené dámy?

Je niekedy veľmi zložité si správne vybrať. Je ťažké zvážiť, čo si obliecť na vianočnú párty, večierok či formálnejšie stretnutie. Aké šaty si vybrať, a čo za doplnky k nim zvoliť? Nebude to príliš lacné, alebo naopak príliš pompézne?

Prinášame vám inšpiráciu k vyladeniu toho správneho šik a krásneho ženského outfitu aj s doplnkami. Skrátka so všetkým tak, aby ste boli hviezdami večera!

Prvý krok

Nevyhnutným a nutným prvým krokom je bezpochyby úprava nechtov, make upu a vlasov. To neodmysliteľne k spoločenskému outfitu patrí. A potom šaty a k nim doplnky. Vyberajte ich podľa typu a druhu večierku, na ktorý hodláte doraziť. Firemné formálne budú chcieť decentnú róbu aj doplnky, na firemnom neformálnom sa môžete aj s oblečením viac odviazať. Ak je to spoločenská akcia niekde v reštaurácii, tak záleží tiež od jej typu a druhu, teda na interiére v ktorom budete. A rodinná akcia či zraz s priateľmi je skôr na osobnej báze.

Klasická čierna

Stálica módy je čierna klasika. Malé čierne by nemali chýbať žiadnej žene v šatníku. A čierne spoločenské šaty sú stále v kurze. Čierna je elegantná, opticky zoštíhľujúca a dodáva dôstojnosť akcii aj nositeľke. Takéto šaty postačí doplniť tými správnymi doplnkami, aby celok pôsobil svojsky. A tak k extravagantnému modelu dolaďte jednoduché doplnky a k usadlejšej klasike skúste niečo odvážnejšie.

Červená má náboj

Sama farba dodáva šatám ten správny švih, pričom je dôležité, aké doplnky k nim budú, či úplne nenápadné či naopak výrazné. Aj keď s červenou sa kamarátia predovšetkým čierne a zlaté doplnky.

Púdrové á la nude líčenie

Áno, púdrové spoločenské šaty sú jemné, elegantné a úplne v štýle dnes veľmi obľúbeného nude líčenia a make upu. Táto jemná elegancia dá vyniknúť strihu a doplnkom. Existuje mimo púdrové ešte mnoho ďalších nenápadných farbičiek, ktoré vedia dodať šik štýl. Sú nimi sivá, strieborná, zlatistá aj béžová.

K ďalším stáliciam večierkov patrí fialová, ružová a tento rok kráľovsky modrá. A tou správnou voľbou doplnkov a šperkov môžete vyladiť na večierok neopozeraný model, v ktorom zažiarite.

Pár tipov „na telo“

  • hlboký výstrih je lacnosť sama
  • vysoké rozparky sa nenosia, skôr stavte na rafinovaný strih či odhalený chrbát
  • spoločenské šaty si žiadajú lístoček, nie kabelku čo nosíte do práce
  • ideálne je obuť plnú topánku či aspoň topánku s plnou špičkou, pančuchy nesmú chýbať

Všetky kúsky a nespočet krásnych ďalších spoločenských šiat nájdete na Blankastraka.cz .

Zdroj foto: Blankastraka.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, šperky a hodinky a topánky, obuv.