Elegantná vo dne aj v noci? S H & M hračka!

Elegantná vo dne aj v noci? S H & M hračka!

17. januára 2017, H & M, elegantný, deň, noc, stále, outfit, šaty párty, spoločenské akcie, dámske šaty, móda, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Začína obdobie, keď sa beží z práce rovno na večierok. Ukážte chrbát, holé ramené alebo príťažlivý dekolt? Vybrali sme pre vás módne kúsky z H & M, ktoré sa oplatí mať v skrini.

Večer vás čaká spoločenská akcia, ale ste celý deň v práci a v žiadnom prípade nestíhate zájsť domov sa prezliecť? Najjednoduchšie je kombinovať oddeliteľné kúsky. V praxi to znamená vziať si vhodnú sukňu, nohavice alebo šortky a k nim univerzálny vršok ako je klasická hladká blúzka striedmej farby. Ide to samozrejme aj so šatami, šatová varianta však nabáda svoju majiteľku k väčšej fantázii v podobe vhodne zvolených doplnkov. Elegantne, žensky a moderne budete vyzerať v puzdrovej sukni, ktorá sa nosila už pred sto rokmi a vracia sa späť na výslnie. Večerný look v tomto prípade získate jednoduchým prezutím do topánok na podpätku. V prípade doplnkov spozornite! Aj malý detail krásne oživí „nudný“ pracovný odev a narobí veľa parády. Do pracovnej tašky ráno pribaľte pléd, klobúčik, topánky na vysokom podpätku a bižutériu. Veľmi efektné sú flitre, trblietky, čipky, strapce, kovové cvočky. V tomto prípade platí, že čím farebnejšie a výraznejšie, tým lepšie. Outfit na večer zlaďte s in listovou kabelkou a zábava môže začať.

Šaty

Správne zvolený strih šiat je dostatočne elegantný do kancelárie, ale zároveň dosť rajcovný, aby ste bola stredom mužskej pozornosti. Pozor si dajte na správne zvolenú dĺžku, ideálne sú šaty tesne ku kolenám. Klasickými koktejlkami v čiernej či bielej nič nepokazíte. Módne sú aj pestrofarebné šaty. Skúste aj čipku, ktorá letí!

Luxusný kožúšok

Kožušinová vestička je vhodným prvkom garderóby, ktorá plní aj funkciu praktickú – zakryje väčšie bruško. Pri výbere siahnite po umelom kožúšku, bude za to rado nejedno zvieratko. Vydarenú imitáciu kožušiny na vestičkách rôznych strihov a farieb kúpite takmer na každom rohu.

Obuv

Topánky na platforme vás premenia v kráľovnú večera a navyše krásne predĺžia nohy. Vďaka svojej univerzálnosti ich môžete nosiť na akékoľvek akcie. Topánky na platforme sú pohodlnejšie ako klasické lodičky na ihle. Pri výbere dbajte na správne zvolenú veľkosť, predídete tak nechceným pľuzgierom a odreninám.

Doplnky

Bižutéria doladí akýkoľvek odev. A v akých kúskoch vyraziť na večierok? Rozhodne v tých najväčších. Veľké, plné a robustné s kameňmi rôznych farieb. Riaďte sa pravidlom, že jeden veľký šperk stačí. Nechcete predsa, aby celkový dojem pôsobil preplácane a lacno. Drobnosti ako kľúče, doklady a menší obnos peňazí schovajte do listovej kabelky. Táto malá kabelka sa dnes nenosí len v kombinácii s plesovými šatami. Nestarnúce kúzlo malej listovej kabelky sa dá obliecť aj k bežným rifliam a vy ho veselo môžete vziať aj do práce, a to isté večer na párty.

Tri dva jedna teraz … bavte sa!

Foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.