Zimné ladenie so značkou Bushman

Zimné ladenie so značkou Bushman

13. decembra 2016, Bushman, dámska móda, zima, zimné, jeseň, sveter, tričko, mikina, bunda, nohavice, košeľa

Sponzorovanej odkazy:

Nalaďte sa tento rok pre chladné dni na voľnosť a slobodu outdooru. Nalaďte sa na Bushman nôtu. Máme pre vás pár prima tipov na kúsky priamo na zahryznutie.

Značka Bushman je značka outdoorového oblečenia s príznakom slobodomyseľnosti, voľnosti, cestovania so štipkou dobrodružstva v krvi. Ich odevy a vybavenie dýcha rešpektom k prírode, inštinktom i rozumom.

Triko s dlhým rukávom Bushman Doris má V výstrih, prúžkovaný vzor, pričom dolná časť trička i rukávov je dekoratívne zpracovaná. Je vyrobené zo stopercentnej bavlny a dvojitej pleteniny. Košeľa Bushman Bahia je nadčasová štýlovka v nestarnúcej kocke. Zásluhou bavlny je košeľa dobre priedušná a jemný keper, z ktorého je vyrobená, je ľahký a pritom pevný. Kúsok má tvarované zadné sedlo zdobené výšivkou.

Bushman má dlhoročnú tradíciu a vznik značky sa číta už na rok 1997, keď jednému z cestovateľov došlo, že na cestách je nutné nielen kvalitné vybavenie, ale aj pohodlné a praktické oblečenie. A vytvoril prvú kolekciu značky Bushman obsahujúcu ako pánske a dámske oblečenie, tak aj doplnky.

Nohavice Bushman Floresta majú klasický jeansový strih s kontrastným prešívaním, sú vyrobené z kepru s prímesou elastanu. Rohy zadných vreciek sú zaistené proti vytrhnutiu uzávierkami a nitmi a predné majú malú kapsu na mince. Pohodlný kúsok pre bežné nosenie, ktorý možno krásne nakombinovať s čímkoľvek. Bunda Bushman Aleneva je vypodšívkovaná, má praktický stojačik a oboje z nej robí ideálneho adepta do chladného počasia. Vyrobená je z česaného kepru a je k dostaniu aj v kabátovom strihu so zapínaním na päť gombíkov. V členiacom šve má dve vrecká a na rukávoch dekoratívne prepnutie. Dnes spoločnosť vlastní medzinárodnú ochrannú známku Bushman, má sídlo v Európe a v mnohých krajinách sveta má exkluzívne predajne a obchodné zastúpenie. Všetky produkty sú vytvorené s ohľadom na životné prostredie, vysoko kvalitné a praktického rázu. Preferované sú prírodné materiály ako je bavlna, vlna, ľan, bambus a koža, ktoré je možné v závere ich životnosti ľahko recyklovať či zlikvidovať.

Sveter Bushman Biorka je vyrobený z bavlny s prímesou vlny. Má vrkočový vzor okolo výstrihu a strih do V. Rukávy a spodný diel svetra sú zakončené rebrovou pleteninou, čím je istené, aby sa svetre nevyťahovali a sedeli dobre na tele. Originálna mikina Bushman Bonnie, je so širším sťahovacím stojačikom a klokaním vreckom na prednom dieli. Má členiace sa švy, patenty na rukávoch a dolnom kraji mikiny, ktoré chránia pred vnikaním chladu. Bushman kúsky sú štýlové, vďaka moderným technológiám spracované tak, aby mali posilnené úžitkové vlastnosti. Oblečenie a doplnky Bushman sú spoľahlivým parťákom do pohody aj nepohody kamkoľvek sa vydáte. Značka každoročne dodá svetu dve nové kolekcie odevov a doplnkov – pre teplé a chladné obdobie. A práve vybrané kúsky pre tohtoročnú jeseň a zimu sú dnes tu na tapete.

Ďalšie prima kúsky nájdete na Bushmanshop.cz

Zdroj foto: Bushman

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.