Puma a Rihanna v novej kolekcii jar a leto 2017

Puma a Rihanna v novej kolekcii jar a leto 2017

4. januára 2017, Puma, Rihanna, jar / leto 2017 Fenty puma by Rihanna, street štýl, 18. storočie, doba Ľudovíta XVI.

Sponzorovanej odkazy:

Pre milovníkov slniečka máme aj v zimnom čase dobrú správu. Rihanna v spolupráci s Pumou predstavila novú kolekciu Fenty pre jar /leto 2017. A bude viac ako skvelá.

30. septembra 2016 sa v Paríži zišli fashion fanúšikovia zo všetkých kútov sveta. Mali k tomu vážny dôvod. Rihanna spoločne s Pumou dala vedieť svetu o svojej novej kolekcii s príznačným názvom Fenty PUMA by Rihanna. Kolekcia vzbudila veľký záujem médií. Niet sa čomu čudovať. Originálne módne kúsky inšpirované dobou kráľa Ľudovíta XVI. S prvkami pouličného štýlu sú neprehliadnuteľné.

Módna prehliadka sa konala v luxusných priestoroch parížskeho hotelového komplexu Salomon de Rothschild. Módni nadšenci, ktorí sa nemohli dostaviť, skrátka neprišli – vďaka online prenosu živého vysielania, ktoré ste mohli sledovať aj vy, na platforme Tidal X: RIHANNA.

Fenty PUMA jar / leto 2017

Extravagantné modely z novej kolekcie sú mixom športového nádychu s typickými romantickými prvkami a okázalosťou francúzskej kultúry 18. storočia na strane druhej. Jednotlivé kúsky sú ušité z luxusných látok jemných odtieňov a zložitých volánikov. Práve športový element je styčnou plochou so športovou značkou -Pumou. Prepychovú dobu kráľa Ľudovíta XVI. je možné vidieť aj vo zvolených púdrových farbách: jemné tóny ružovej, levanduľovej a telovej. Oproti týmto neutrálnym farbám je tu kontrast temne olivovej a jasne hnedej farby.

Do kolekcie Fenty patria aj doplnky: čiapky, klobúky a saténové šatky. Nechýbajú aj nesmrteľné topánky – ikonické Fenty, ktoré boli už v minulej kolekcii. Topánky Slide sa vracajú v dvoch prevedeniach: Jelly a Bow.

„Som z kolekcie nadšená, je zábavná a veľmi ľahká. Uvedenie v Paríži bolo skvelou čerešničkou na torte, pretože som sa veľmi inšpirovala práve Francúzskom, Máriou Antoinettou a palácom vo Versailles, "hovorí kreatívna riaditeľka Rihanna,“ kombinácia športového oblečenia s historickou kráľovskou módou bola výzvou a ja preto dúfam, že sa všetkým bude páčiť. Už sa teším, až ju začnem nosiť. "

Kolekcia bude dostupná vo vybraných obchodných reťazcoch v budúcom roku. Slovenská republika na zozname zatiaľ chýba. Nechajte sa teda prekvapiť, či dorazí aj k nám.

Puma

Puma AG Rudolf Dassler Sport, skrátene Puma, je pôvodom nemecká spoločnosť založená Rudolfom Dasslerom roku 1924. Puma sa špecializuje na výrobu športového oblečenia, vybavenia a obuvi. Svoje výrobky si sama navrhuje, vyvíja, predáva a propaguje. Za viac ako 65 rokov existencie sa Puma stala natoľko obľúbenou značkou, že jej výrobky obliekajú tí najlepší športovci sveta. Puma vyváža svoje výrobky do viac ako 120 štátov, zamestnáva tisíce ľudí.

Foto: Rihanna, Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.