Jesenné HEBE pre deti od Nila!

Jesenné HEBE pre deti od Nila!

17. novembra 2016, Nila, Hebe, lotyšská značka, kvalita, biobavlna, detské oblečenie, detská móda, úplet, jesenné oblečenie, legíny, šaty, sukne, topy, mikiny, potlač, body, oblečenie pre bábätká, oblečenie pre novorodencov, bio kvalita

Sponzorovanej odkazy:

Nezávislá predajná galéria a internetový obchod v jednom, tak to je Nila! Táto spoločnosť vás môže nalákať na oblečenie od zaujímavých dizajnérov a módnych značiek, ktoré majú rovnaký cieľ, a to je aktívny boj za zlepšenie podmienok v oblasti textilného priemyslu a zachovanie tradície remesiel.

Lotyšská značka Hebe

Tento rok vám Nila s veľkou radosťou predstavuje lotyšskú značku HEBE, ktorej špecialitou je veľmi kvalitné a príjemné oblečenie z certifikovanej biobavlny, ktorá sa šije priamo v hlavnom meste Riga za použitia materiálov vyrobených v Európe. Návrhári značky Hebe si vás určite podmania svojimi kúzelnými potlačami, ktoré pre novú sezónu zvolili ako kľúčové. Inšpiráciu si priniesli z lesov a z tohto dôvodu sa môžete tešiť na obrázky líšok, medveďov, losov, zajacov, sovičiek a rysov. V špeciálnej sekcii NILAkids je k dostaniu široká ponuka body, legín, šiat, sukní, tričiek a mikín pre tých najmenších.

Detská móda

Lotyšská značka Hebe si je veľmi dobre vedomá toho, čo je v detskom obliekaní najdôležitejšie, a to tiež zdôrazňuje. Nemusíte sa teda báť, že by ich oblečenie bolo bez srandy, predstavivosti a vysokej kvality. Hlavnou špecialitou je tu veľmi odolný úplet a šetrná biobavlna. V ponuke sú oblečky pre novorodencov aj osemročné deti.

Pre bábätká sú dostať veľmi roztomilé body na gombíky, ktoré si možno zvoliť v troch rôznych farbách a to v modrej, ružovej či šedej. Rovnako je to aj u legín s vysokým pásom. Pre väčšie dievčatká sú v novej kolekcii k dostaniu šatôčky s dlhým rukávom a gumou v páse. Je už len na vás, či si vyberiete šaty s tradičným potlačou alebo krásne jednofarebné vínovej.

Detská móda však týmto nekončí, pretože v ponuke sú aj dievčenské maxi sukne a topy s dlhým rukávom, ktoré sa vďaka dvojitému farebnému prevedeniu hodia ako pre chlapcov, tak aj pre dievčatá. Ružová a modrá sa už dlhé roky považujú za tradičné farby, ktoré sú u tých najmenších na prvý pohľad určujúce. Pri nakupovaní vám prajem hlavne veľa zábavy!

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a značky a značkové oblečenie.