Zimná kolekcia Möve? To je À la Maison!

Zimná kolekcia Möve? To je À la Maison!

5. decembra 2016, Á la Maison, kolekcia Möve, froté uteráky, župany, kúpeľňové doplnky, kolekcie Tapestry, kolekcia Vienna Mesh, kolekcia Architecture, luxus, konope, 100% bavlna, nemecká kvalita, dizajn

Sponzorovanej odkazy:

V obchodoch Á la Maison práve teraz objavíte najnovšiu kolekciu uterákov od nemeckej značky Möve!

Táto spoločnosť bola založená v roku 1927, kedy sa pri svojich začiatkoch špecializovala na froté uteráky a to tiež zostalo jej hlavným odvetvím dodnes. Produkty z froté so značkou Möve sa vyrábajú len a len v Nemecku a majú tie najvyššie nemecké štandardy. Táto značka vám môže zaručiť kvalitu, ktorá stojí na bohatých skúsenostiach a odborných znalostiach profesionálnych tkáčov, ktoré s firmou spolupracujú. Časť produkcie a zázemie spoločnosti nájdeme dokonca aj v českom Varnsdorfe. Spoločnosť Möve tak dáva prácu desiatkam ľudí z Českej republiky.

Nová kolekcia Möve

Aké inovatívne prvky prináša nová kolekcia Möve? Na to sa môžeme spoločne pozrieť. Nebude tu núdza o froté uteráky, ale ani o kúpeľňové doplnky. Tri jedinečné kolekcie nazvané Tapestry, Vienna Mesh a Architecture ponúknu nielen rozdielne farebné prevedenie jednak klasických kúskov, ale aj celkovo odlišný dizajn produktov.

Kúzlo perzských kobercov – kolekcia Tapestry

V jednej z kolekcií pomenovanej výstižne ako Tapestry sa značka Möve inšpirovala drahými vintage kobercami, ktoré sú tiež súčasťou vysokej módy. Tento interiérový doplnok je mnohokrát pokladaný ako klenot domácnosti a nie je divu, že je pokladaný aj za umelecké dielo, kedy sa už dnes mnohokrát stretnete s výstavami najrôznejších tapisérií a iných textílií. V kolekcii Tapestry sa značka Möve rozhodla preniesť tento luxus aj do sveta kúpeľní. Všetko stojí na pevných základoch, ktorými sú staroveké ručne pletené perzské koberce. Vzory na sálových županoch a froté uterákoch sú preto zložené zo stále sa opakujúcich ornamentov.

Kolekcia Vienna Mesh vzdáva hold tradičným remeslám

Kolekcia Vienna Mesh sa nechala inšpirovať tkaním a paličkovaním. Svojou produkciou by tiež chcela vzniesť poctu týmto tradičným remeslám, ktoré patria k jedným z najstarších. Charakteristicky splietaný vzor preniesla značka Möve na froté uteráky a župan a verte alebo nie, funguje to! Špeciálny priadzový mix bavlny a konope dáva výrobkom mimoriadne robustný dojem. Tieto textílie majú dlhoročnú tradíciu, a preto sa dá spoľahnúť na ich vyberanú kvalitu. Kolekcia je dostupná v prírodnej farbe medu alebo v kombinácii s čiernou.

Pre milovníkov klasickej talianskej architektúry je tu kolekcia Architecture

Posledná z kolekcií poteší všetkých, ktoré majú radi striedmosť, eleganciu a klasické architektonické názvoslovie. Kolekcia Architecture je totiž inšpirovaná skicami Andrea Palladia – neskoro renesančného architekta a teoretika. Uteráky sa snaží pripodobniť jeho náčrtom a sú dostupné v dvoch farebných prevedeniach. V kolekcii ďalej nájdete krátky župan so šálovým golierom, malé doplnkové predmety a ladiace jednofarebné osušky.

Zdroj: À la Maison

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii ostatné.