Creepers boom pokračuje: V jesennom vyladení

Creepers boom pokračuje: V jesennom vyladení

27. októbra 2016, Puma, Fenty by Rihanna, Creepers, tenisky, design, jesenné farby, športová obuv

Sponzorovanej odkazy:

Spolupráca firmy Puma s Rihannou a spolutvorba na teniskách Creepers má svoje ďalšie, už v poradí tretie pokračovanie. Obrovský ohlas týchto trendy nevšedných kúskov v podobe športovo ladeného obutia stále trvá.

Tak ako prvé
Creepers tenisky okamžite zaujali a následne rýchlosťou blesku zmizli z predajných pultov, rovnako tak ich nasledovala letná vlna týchto kúskov v trendy farbách. O nich sme v našom magazíne písali .

Legendárna hviezdna speváčka Rihanna z Barbadosu je zároveň ambassadorkou značky Puma a okrem toho aj kreatívnou riaditeľkou. Už viac ako dva roky. A jej kolekcia Fenty by Rihanna sa stále skvie na výslní záujmu. Má to svoje opodstatnenie, pretože sú to športové botky naozaj zaujímavo riešené a originálne. Od predstavenia kolekcie na Fashion Week 2016 sú Creepers trhákom značky Puma.

Tenisky sú zaujímavé z prvého pohľadu svojou hrubou podrážkou a pritom jemným ladením zvršku topánky. Čo de facto príliš nejde dokopy a pritom to spolu ladí viac než skvele a dotvára jedinečnosť Creepers tenisiek ako takých.

A tak sú originálne tenisky Creepers z kolekcie Fenty by Rihanna a značkou Puma späť. A tentoraz v rýdzo jesenných farbách ako pre ženy, tak pre mužov. K dostaniu sú Creepers v rýdzo čiernej a rýdzo bielej farbe, takisto ich dostanete čierne v kombinácii s bielou aplikáciou a tiež celé béžovohnedé.

Jesenné Creepers sú k dostaniu v Puma Concept Store v OC Palladium v ​​Prahe, v predajniach Footshop, Fresh Labels, Queens, Woodies, Brands24 a ďalej na Super-kecky.cz a Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.