Bree Beverly Hills: Návrat ku klasike

Bree Beverly Hills: Návrat ku klasike

30. októbra 2016, Bree, Beverly Hills, Bree Beverly Hills, rad, kolekcia, listové kabelky, kožené, ručne vyrábané tašky

Sponzorovanej odkazy:

Kabelka lístoček. Inými slovami ideálny módny doplnok do spoločnosti a na večierky. O dôležitosti tejto malej kabelky v ženskom šatníku vie svoje módna značka Bree.

Foto: Celebrity s obľúbenou kabelkou – listovou kabelkou.Foto: Celebrity s obľúbenou kabelkou – listovou kabelkou.

Nesmrteľné listové kabelky

Listové kabelky sa držia na výslní už niekoľko sezón. Sú síce malé a zmestí sa do nich len pár nevyhnutností, ale elegantnejšiu kabelku snáď nenájdete. Listové kabelky sa dnes nenosia len v kombinácii s plesovými šaty. Nestarnúce kúzlo listovej kabelky kombinujú k svojmu každodennému outfitu aj tie najväčšie celebrity. Naša rada znie: Aj vy sa nebojte zobrať si lístoček ku kúskom určeným len na bežné nosenie. Buďte odvážna a k listovej kabelke oblečte nohavice, denim alebo rovno tepláky. S originálnou listovou kabelkou proste stavíte na istotu. Vyberať môžete z rady materiálov a nepreberného množstva farieb, takže môžete byť perfektne zladená vo farbe svojho oblečenia.

Lístoček na prechádzku po meste a potom rovno na ples?Lístoček na prechádzku po meste a potom rovno na ples?

Bree

Značku, s tradíciou 45 rokov, preslávenú širokým kabelkovým sortimentom sme predstavovali nedávno v článku Farebné leto s Bree .

Beverly Hills 11 a 13

Ak snáď váhate o nadobudnutí listovej kabelky alebo len chcete posilniť svoju garderóbu o nový kúsok, skúste sa inšpirovať Bree listovými kabelkami. Bree predstavuje novú radu Beverly Hills 11 a 13, ktorej súčasťou sú práve preslávené, vo všetkých pádoch skloňované listové kabelky. Vedzte, že listová kabelka, ktorá vydrží nespočet sezón, zasluhuje byť súčasťou každého ženského šatníka.

Ak váhate medzi dvoma a viacerými listovými kabelkami, bez výčitiek siahnite po oboch. Počas roka budete mať nespočetné množstvo príležitostí túto cool listovú kabelku vytiahnuť zo skrine.Ak váhate medzi dvoma a viacerými listovými kabelkami, bez výčitiek siahnite po oboch. Počas roka budete mať nespočetné množstvo príležitostí túto cool listovú kabelku vytiahnuť zo skrine.

Listové kabelky sú vyrobené s láskou z materiálu viac ako luxusného – z prvotriednej hladkej hovädzej kože. Navyše môžete vyberať v mnohých farebných prevedeniach. Na klope listovej kabelke dominuje vyrazený znak Bree v striebornom alebo zlatom prevedení. Vnútorné vrecko je na zips a nechýba pútko na kľúče. Zapínanie je klasické, tak ako je u listovéej kabelky zvykom, teda na patent.

Kapsičky Bree vám dodajú zvodnosť i eleganciu.Kapsičky Bree vám dodajú zvodnosť i eleganciu.

Listové kabelky z rady Beverly Hills 11 sú mierne extravagantné vďaka kombinácii hladkej kože s kožušinou. Rad 13 má navyše na prednej strane embosovaný list paprade a odnímateľný ramenný popruh, vďaka ktorému lístoček môžete nosiť aj na ramene.

Že ešte nemáte lístoček? Skúste ten od BREE.

Foto: Bree.com, Doma.nova.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módne peklo, módni návrhári a ostatné.