Plus size expanduje: i do Lindexu

Plus size expanduje: i do Lindexu

14. októbra 2016, plus size, Lindex, jeseň, kampaň, modelky, supermodelky, Fall Fashion Heroes, sveter, džínsy, šaty, top, nohavice

Sponzorovanej odkazy:

O fenoménu plus size, teda modeliek akosi objemnejších tvarov sme už na Luxury spomenuli . A niekoľkokrát. Je dobre, že móda veľkostí nad 40 sa tiež verejne prezentuje. Každý totiž nemôže mať proporcie modeliek, a tak to pojali teraz aj v Lindexe.

A tak rozmernejšie kúsky zasiahli aj do Lindexu. A plus size modelky Ashley Graham a Candice Huffine sa stali tvárami jesennej kampane Lindexu s názvom Fall Fashion Heroes.

Päťka must haves

Tohtoročná jeseň v Lindexe bude v znamení väčších veľkosti, ktoré spoločnosť flexibilne zaradila do svojho módneho konceptu a takejto kampane. Jesenný outfit Lindexu je postavený na 5 must-haves šatníka:

  • sveter s balónovým rukávmi
  • top s riaseným výstrihom
  • úpletové šaty
  • skrátené úzke nohavice
  • džínsy

Jemne farbisté

Farebnosť sa prelína v kaskáde od tmavej burgundskej a tmavohnedej po oranžovú a svetlo ružovú. Mimo tvárí kampane Ashley Graham a Candice Huffine, sa tu objavujú aj ďalšie supermodelky ako Alek Wek, Toni Garrn a Cora Emmanuel.

Kampaňou propagovaná jesenná kolekcia Fall Fashion Heroes je k dostaniu vo všetkých obchodoch Lindex aj online na Linex.cz.

Zdroj foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.