TOPSHOP kolekcia jeseň /zima 2016 s Taylor Hill

TOPSHOP kolekcia jeseň /zima 2016 s Taylor Hill

6. októbra 2016, Topshop, Taylor Hill, kolekcia Topshop, Topshop jeseň / zima 2016, jesenná móda, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Pre novú sezónu prišla obľúbená britská značka Topshop s veľkou novinkou. Predstavila nám totiž novú tvár kampane pre jeseň a zimu 2016, ktorou sa stala ešte len dvadsaťročná americká modelka Taylor Hill. Ako sa jej prvá kampaň pre Topshop podarila?

Značka Topshop svoju premiérovú kampaň s Taylor Hill zasadila do prostredia New Yorku. Fotografom tejto kampane sa stal uznávaný Giampaolo Sgura, o styling sa potom postarala kreatívna riaditeľka tejto značky, ktorou je Kate Phelan. Z kampane môžeme cítiť rock'n'rollovú náladu a samozrejme v nej môžeme obdivovať kľúčové kúsky Topshop kolekcie pre nadchádzajúce obdobie jeseň /zima 2016, akými sú napríklad kožená bundička alebo malé čierne šaty.

Zoznámte sa s Taylor Hill

Pred nedávnom bola menovaná veľvyslankyňou značky Lancome, patrí medzi anjelikov Victoria 's Secret, žiarila na titulnej strane najslávnejšieho módneho časopisu sveta Vogue. Taylor Hill toho vo svojich dvadsiatich rokoch stihla veľa. Patrí navyše k veľmi populárnym celebritám na sociálnych sieťach, a tak nie je divu, že si ju značka Topshop, ktorá do svojich kampaní obsadzuje tak slávne mená ako Cara Delevingnová, Bella Hadid alebo Karlie Kloss, vybrala. "Taylor predvádzala vo februári 2016 na prehliadke UNIQUE – je to supermodelka populárna na sociálnych sieťach a mladá žena sa štýlom a osobnosťou. Spĺňa všetky podmienky na to, stať sa Topshop dievčaťom. Či už je divoška v džínsoch, očarujúca slečna v koktejlkách alebo roztomilou babou v puntíkových šatách – Taylor je bezpochyby vzor Topshop dievčaťa, "hovorí Kate Phelan, kreatívna riaditeľka značky Topshop.

Zamilujte sa do leoparda aj rocku!

Kolekcia Topshop pre sezónu jeseň /zima 2016 je ladená do obľúbených a pre tieto obdobia typických farieb čiernej, šedej, hnedej a vínovej. Výrazne ju potom oživujú použité vzory, medzi ktorými nechýbajú zvieracie, ale ani kvetinové. Už na prvý pohľad je zrejmá inšpirácia rockom, ktoré vyniká na kožených bundičkách sa cvočky. Šmrnc potom kolekcii dodávajú aj lesklé a metalické kúsky, v ktorých budete v novej sezóne doslova žiariť!

Foto: Topshop

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.