Blossom Beauties - špeciálna kolekcia od Orsay!

Blossom Beauties - špeciálna kolekcia od Orsay!

11. septembra 2016, Orsay, špeciálna kolekcia, Blossom Beauties, dámsky kabát, šaty, sukne, bundy, bomber, kvetované vzory, štvorcové šatky, košele, blúzky, topánky, jeseň 2016, opasok, tyrkysová, ružová, modrá

Sponzorovanej odkazy:

Špeciálna kolekcia Blossom Beauties od značky Orsay vám dá možnosť preniknúť do prírodných krás. Budete sa cítiť ako v tajomnej záhrade. Kolekciu nájdete v kamenných obchodoch aj na e-shope módnej značky Orsay už od konca mesiaca augusta. Čaká na vás rozkošná hra kontrastov najrôznejších farieb od tyrkysovej až po ružovú. Značka si dala záležať aj pri výbere materiálov, z ktorých budete mať tiež široký výber. Kolekcia dokazuje, že s módou sa dá užiť nekonečné množstvo zábavy. Tešte sa na dámske šaty, sukne, bundy, kabáty, topánky, kabelky aj iné módne doplnky.

Vzorované šaty

V tejto sezóne sa to všade hemží všemožnými vzormi. Výnimkou nie sú ani vzorované šaty so zavinovacím efektom zo špeciálnej kolekcie Blossom Beauties. Štýlové šaty s rukávom trojštvrťovej dĺžky sú ušité zo vzorovaného šifónu. Majú zaujímavo navrhnutý živôtik s výstrihom do V a prekríženie, ktoré vás určite zaujme. Zaujímavo pôsobí tiež kvetovaný motív na prednom dieli. Časť sukne je oddelená v páse jedinečným širokým opaskom vyrobeným z ekologickej kože. Mimoriadne šaty sú vhodné na párty aj na rande.

Kvetovaná košeľa

Ďalším lákavým kúskom z tejto jedinečnej kolekcie je prepracovaná blúzka s dlhým rukávom. Je ušitá zo splývavej látky a je taktiež zdobená kvetinovým motívom, ako väčšina módnych kúskov zo špeciálnej kolekcie. Vďaka starostlivému návrhu skvele padne. Na prednom dieli má v hornej časti zapínanie na niekoľko decentných gombíkoch. Originálnym riešením je látková mašľa pod golierom.

Dámsky kabát

Zaujímavým sa pre vás určite stane aj zimný kabát, ktorý je v páse prestrihnutý, takže dáva vyniknúť ženskej postave. Je vyrobený z úpletu s prímesou vlny. Použitý materiál má zaujímavú hrubú štruktúru. Vrchný materiál je podšitý saténovou podšívkou. Zapína sa radom gombíkov a dvoma patentkami.

Štvorcová šatka

V oblasti módnych doplnkov by vás mohla nadchnúť šatku väčších rozmerov, ktorý je ušitý zo saténovej látky a má na sebe romantický kvetovaný vzor. Okraje šatky zdobí lemovka v tmavo modrej farbe, ktorá perfektne kontrastuje so zvyškom, ktoré sa tiež snaží držať v odtieňoch modrej. Toto všetko a veľa ďalších módnych kúskov ponúka práve teraz špeciálna kolekcia Blossom Beauties od Orsay!

Zdroj: Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.