Farebné leto s Bree

Farebné leto s Bree

27. augusta 2016, Farebné, leto, Bree, kabelky, tašky, Fantastic 4 a 5

Sponzorovanej odkazy:

Letná móda sa nesie v duchu odvážnejších modelov, strihov a predovšetkým pestrosti farieb. V letnom svete módy si jednoducho môžete dovoliť oveľa viac ako inokedy. O tom, že k dokonalému outfitu patrí aj správne zvolená kabelka, vie svoje módna značka Bree. Je na čase zaobstarať si kabelku, s ktorou vás nikto neprehliadne.

Čím pestrejšie, tým lepšie. K letu proste pestré farby patrí!Čím pestrejšie, tým lepšie. K letu proste pestré farby patrí!

Bree

Nemecká značka, ktorá sa preslávila kvalitným sortimentom kabeliek má tradíciu 45 rokov. Bree sa tak zaradila svojím sortimentom tašiek pre ženy a mužov k ďalším módnym velikánom. Vďaka kvalite, dokonalému spracovaniu, funkčnosti a svojmu nadčasovému dizajnu, nepočujete o tejto značke rozhodne naposledy. Bree je tiež úzko spojená s Mercedes-Benz Fashion Weekom Berlín a každý rok exkluzívne navrhuje vlastnú limitovanú edíciu darčekových tašiek „Gift-Bag“. Vedľa kabeliek a tašiek Bree ponúka batohy, cestovnú batožinu a peňaženky. Všetky kúsky sú ručne robené z veľkoryso spracovanej prírodnej kože.

Za úspechom značky stojí jej zakladateľ, Wolf Peter Bree, ktorý sa svojou manželkou založili roku 1970 malý podnik s príznačným názvom Bree Collection. Úspech na seba nenechal dlho čakať. Poctivou a kvalitnou prácou si uskutočnili svoj sen a k dnešnému dňu majú po celom svete viac ako 700 kamenných predajní.

Tašky Bree myslí na všetko a nie je s nimi nuda! Be BREE!Tašky Bree myslí na všetko a nie je s nimi nuda! Be BREE!

Kolekcia

Nová kolekcia kabeliek radu Fantastic 4 a 5 na pastelových farbách naozaj nešetrila. Kabelky sú vyrobené z prvotriednej hladkej hovädzej kože v mnohých farebných prevedeniach. Vyberať môžete z jasne červenej pripomínajúcej pole makov, sexy dráždivej fuschiovej, nebesky modrej a radovať sa môžete aj z oranžovej alebo žltej, farieb leta.

Fantastic 4

Kabelky Fantastic 4 sú ušité ako takzvané hobo tašky. Trojštvrťový popruh umožňuje dvojaké nosenie; na ramene alebo ležérne v ruke. Sú veľmi praktické a priestranné. Na zadnej strane majú vrecko na zips, rovnako tak kapsu na zips vo vnútri. Praktická je vnútorná kľúčenka. Ceruzky, perá a mobil už nebudete musieť hľadať, pretože táto kabelka vlastní ďalšie vrecká na všelijaké drobnosti. Tento elegantný kúsok užijete na všetky príležitosti. Tieto luxusné kabelky splnia očakávania tých najnáročnejších ži­en.

Hobo taška Bree Fantastic 4 má skutočný potenciál sa stať zamilovanú taškou.Hobo taška Bree Fantastic 4 má skutočný potenciál sa stať zamilovanú taškou.

Fantastic 5

Kabelky z rady Fantastic 5 sú o trochu menšie ako 4, a preto sú ideálne napríklad na dlhé letné prechádzky po meste i prírodou. Jedná sa o cross štýl kabelky s dlhým popruhom cez rameno. Vnútri nechýba voľne prístupné vrecko a jedno vrecko na zips alebo zvonku odnímateľná menovka.

Cross kabelka v jasne oranžovej a ohnivo červené.Cross kabelka v jasne oranžovej a ohnivo červené.

Kabelky Bree sú kvalitné, dlhoveké, čisto moderné. Aj vy si ich zamilujete.

Foto: Bree.cz, Bree facebook.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii doplnky, kabelky a tašky, módne peklo, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.