Milujeme letné zľavy na Budoir!

Milujeme letné zľavy na Budoir!

6. septembra 2016, Budoir shop, módni návrhári, zľavy, výpredaje, až 80% zľavy, dámske odevy, letné šaty, šortky, tričká, blúzky, blúzky, legíny, svetre, cardigan, klobúk, módne doplnky, ručne vyrábané kabelky, vintage štýl

Sponzorovanej odkazy:

K tomu, aby ste spozorovali, že práve teraz sa všetko v módnom svete točí okolo letných zliav a výpredajov, nemusíte mať ani oči na stopkách. Zľavy sú jednoducho všade a vám už len stačí si vybrať ten správny obchod, ktorý je vášmu srdcu najbližší alebo kde má výpredaj tie najväčšie grády. Módny shop Budoir, ktorý podporuje mladé a začínajúce návrhárske hviezdy, ponúka dokonca až 80% zľavy, a to už je teda niečo!

Výpredaj na Budoir e-shop

Na oficiálnom e-shope Budoir môžete vo výpredaji zakúpiť nielen oblečenie, ale aj módne doplnky a šperky. Ale aj tak sa jedná predovšetkým o dámske odevy, ako sú šaty, blúzky, blúzky, tričká, topy, šortky, legíny a mnoho ďalšieho sortimentu, ktorý sa vyložene do letnej sezóny nehodí, ako napríklad svetríky, pončá, čiapky či bundy.

Originálne kúsky v zľave

Budoir shop má jednu obrovskú výhodu v tom, že ponúka úplne jedinečné kúsky, pri ktorých zakúpení sa nemusíte báť, že by ste v nich prišla do práce a vaše kolegyne mala na sebe to isté. Táto pravdepodobnosť je skutočne malá, pretože Budoir ponúka oblečenie naprieč štýlmi z rôznych kútov sveta a teraz ešte ku všetkému v zľave.

Zľavnený tovar môžete zakúpiť napríklad od gréckeho módneho návrhára Christosa Petridise, ktorý svoju módu predvádza pod značkou Faliakos By Petridis. Sortiment tejto značky by som odporučila ženám, ktoré majú rady luxus a honosné oblečenie. V štýle Grécka sa nesie aj značka Stelios Koudounaris, ale u tej sa ujímajú vedenia skôr divoké modely s rockovým štýlom.

V oblasti módnych doplnkov si môžete užívať leto plné zliav u ručne vyrábaných dámskych kabeliek od návrhárky Eleanny Katsiry. Kvalitná koža so skoro 50% zľavou vám zaiste nedá spať. Ak máte rady vintage štýl, tak vás rozhodne nadchnú sukne, šaty a overal od značky Original Vintage. Oblečenie tejto značky vás zanesie do 70. rokov s áčkovými sukňami či do rokov 80. spoločne s farebným štvorcovým vzorom zvaným tartan. Tieto a množstvo ďalších produktov za akčné ceny zakúpite na Budoir shop . Teraz už vám môžem len popriať príjemné nakupovanie!

Zdroj: Budoir

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.