Walking Clean In A Dirty World od Nila

Walking Clean In A Dirty World od Nila

30. augusta 2016, Walking, Clean, Dirty, World, Nial, športy obuv, unisex obuv

Sponzorovanej odkazy:

Premýšľali ste niekedy nad pôvodom topánok, ktoré nosíte dennodenne? Vedeli ste, že aj topánky môžu byť zdravotne závadné a pri ich výrobe je zneužívaný nemalý počet ľudí? Značkou topánok Ekin chcú jej výrobcovia poukázať na nezmyselnú, masívnu produkciu nekvalitných topánok, často vyrobených za zlých pracovných podmienok.

Ekin ako zástupca friendly značky obuvi. Rešpektuje človeka i prírodu.Ekin ako zástupca friendly značky obuvi. Rešpektuje človeka i prírodu.

Nila

Nila je netradičným obchodom v tom najlepšom slova zmysle. V Nila nájdete originálne bytové doplnky a etickú módu z ekologických materiálov. Všetok tovar bol zhotovené za spravodlivých pracovných podmienok. Svoje zmysly môžete hýčkať aj vegánsku biokozmetikou a ochutnať dobroty z radu FairTrade pokrmov. Tešiť sa môžete na chutné čaje a na jazyku sa rozplývajúcu čokoládu. To všetko z dielne Nila.

Ekin

Ekin topánky sú ručne šité v Portugalsku. Veľký dôraz pri ich výrobe je kladený na dôstojné pracovné podmienky a životné prostredie. Mottom tejto značky je „Walking clean in a dirty world“, čo v doslovnom preklade znamená čisté chodenie v špinavom svete. Prostredníctvom Ekin si človek chtiac nechtiac uvedomuje životný cyklus bežnej, syntetickej topánky. Tieto topánky z masovej produkcie sa často vyrábajú za otrasných podmienok garbiarní v krajinách tretieho sveta. Pri výrobe Ekin topánok sú však dodržované vysoké štandardy etických podmienok, netoxickej politiky a veľmi sa dbá na správnu recykláciu odpadov počas ich výroby.

Unisex

Pohodlné, ručne šité sandále s ergonomickou semišovou stielkou využijete nielen v súčasných letných dňoch. Topánky sú vyrobené z pravej kože a prírodného korku. Podrážka je vyrobená z recyklovanej gumovej podrážky bez použitia chrómu a niklu. Veľkou výhodou je ich unisex vzhľad.

Handmade, eko, bio a samozrejme unisex sandále sú k dostaniu od veľkosti 36 až do veľkosti 46!Handmade, eko, bio a samozrejme unisex sandále sú k dostaniu od veľkosti 36 až do veľkosti 46!

Taktiež nás zaujali unisex Runner botasky s recyklovanou gumovou podrážkou a vyrobených z organickej plátenej podšívky, rastlinného vyčiněného nubuku a organického plátna. Botasky sú vybavené ručne vyberateľnou podšívkou.

Runner botasky do mesta aj na výlet.Runner botasky do mesta aj na výlet.

Niečo pre dámy

Módne tenisky bez zaväzovania sú trendom tohtoročnej sezóny. Obuť ich môžete ako k nohaviciam, tak k sukni či šatám. Buďte za hviezdu.

Členkové topánky so šnurovaním aj bez, sú nestarnúcou klasikou, ktorá z módnych mól len tak nezmizne. Pri výrobe topánok Ekin sa tiež počíta s dlhodobou trvanlivosťou a udržateľnosťou zvolených materiálov. Siahnete po hnedom či radšej po čiernom páre?

Zamerané na pánov

Tieto veľmi pohodlné topánky sú elegantné aj ležérne zároveň. Pánsky model je vyrobený z rastlinnej vyčinenej prírodnej kože s koženou podšívkou z prírodnej krepovej tkaniny, bez použitia chrómu a niklu.

Ku každému páru topánok dostanete zadarmo úložný box, ktorý je vyrobený z recyklovaného papiera.

Krásne topánky značky Ekin zakúpite na Nila.cz alebo v kamennej predajni v Prahe.

Foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.