Berucci: vlajková značka Klenoty Aurum

Berucci: vlajková značka Klenoty Aurum

7. júla 2016, dámske hodinky, pánske hodinky, Klenoty Aurum, Berucci, luxusné hodinky, štýlové hodinky, kožené hodinky, strieborné hodinky, zlaté hodinky

Sponzorovanej odkazy:

Klenoty Aurum do svojej širokej ponuky pred nedávnom zaradili ďalšiu veľmi zaujímavú a dokonca vlastnú značku – Berucci. Tá je zameraná na dámske aj pánske hodinky, pri ktorých výrobe čerpá zo svojich dlhoročných skúseností, ale zároveň prihliada k súčasným módnym tendenciám. Hoci jednotlivé modely vyzerajú veľmi luxusne a tešiť sa môžete aj na vysokú kvalitu, zaobstarať si ich môžete za veľmi zaujímavú cenu 79,90 eur.

Kvalita a štýl sú teraz dostupné aj vám

Ak ste v klenotoch Aurum vždy obdivovali hodinky značiek ako Gucci, Emporio Armani, Michael Kors alebo Tommy Hilfiger, ale ich ceny pre vás boli nedosiahnuteľné, určite značku Berucci neprehliadnite. Je totiž určená práve pre vás. "Naši zákazníci tieto modely milujú, ale nie pre každého sú hodinky týchto fashion značiek cenovo dostupné. Jedného dňa sme sa preto rozhodli pripraviť všetkým milovníkom hodiniek kúsky, ktoré nezaťažia ich rozpočty, ale budú na svoje nové módne doplnky hrdí, "uviedla marketingová manažérka spoločnosti Klenoty Aurum, Tereza Kupcová.

Vlastná značka Klenoty Aurum Berucci sa vám trafí do vkusu

Cesta značky Berucci od nápadu až po výsledné produkty nebola jednoduchá ani rýchla. Trvala dva roky, a to predovšetkým preto, aby čo najlepšie plnila priania zákazníkov. Vďaka tomu si teraz môžete vyberať z veľmi rozmanitých dámskych aj pánskych kolekcií zahŕňajúcich modely s kovovými, ale aj koženými náramkami. Pestré sú aj farby – kovové hodinky nájdete v zlatej aj striebornej variante, kožené náramky potom v hnedej i čiernej. A aké sú prvé reakcie? "Musíme priznať, že sme dúfali v úspech našej myšlienky, ale výsledky naše očakávania prekonávajú. Veríme, že tak ako my, aj naši zákazníci si značku Berucci zamilujú a bude tvoriť neoddeliteľnú súčasť ich hodinkových zbierok, "dodala marketingová manažérka Klenoty Aurum, Tereza Kupcová. Štýl a luxus krásnych a kvalitných hodiniek je teraz dostupný aj vám. Nemusíte sa už iba pozerať, ale pánske aj dámske hodinky si môžete užívať každý deň. K dostaniu sú exkluzívne v predajniach Klenoty Aurum.

Zdroj: Klenoty Aurum

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky, ostatné a šperky a hodinky.